Διαφήμιση των λαϊκών αγορών από τα αποθεματικά τους

Του Γιώργου Πετρίδη

Διαφημιστικό πρόγραμμα ύψους 1 εκατ. ευρώ σε τηλεόραση, ραδιόφωνο και μετρό σχεδιάζει η Επιτροπή Λαϊκών Αγορών της Περιφέρειας Αττικής, σε μια περίοδο κινητικότητας στην τοπική αυτοδιοίκηση καθώς ούτως ή άλλως το 2019 θα είναι εκλογική χρονιά.

Σύμφωνα με τον εντεταλμένο περιφερειακό σύμβουλο που προεδρεύει στην Επιτροπή Λαϊκών Αγορών κ. Μιλτιάδη Ευσταθιάδη, το ποσό αυτό θα προκύψει από τα αποθεματικά που δημιουργήθηκαν λόγω της μηνιαίας συμμετοχής των μανάβηδων (δίνουν 100 ευρώ το μήνα) και των

εμπόρων βιομηχανικών ειδών (200 ευρώ/ μήνα).

Το θέμα αυτό πρόσφατα συζητήθηκε αν και υπήρξε αποχή στην ψηφοφορία του εκπροσώπου της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής κ. Γιάννη Διάκου.

Θα πρέπει επίσης να πούμε ότι η Επιτροπή Λαϊκών Αγορών θα εξετάζει προβλήματα μελών της (χρέη),θα αιτιολογεί την αναγκαιότητα ρυθμίσεων των χρεών αυτών και θα παραπέμπει στην οικονομική επιτροπή της Περιφέρειας Αττικής τη ρύθμιση σε μια προσπάθεια να βοηθηθούν όλοι οι ανθρωποι που για αντικειμενικους λογους δεν μπορουν σ'αυτη την φαση να ανταποκριθουν στις οικονομικες υποχρεωσεις τους. Η καθε περιπτωση θα εξεταζεται με κριτηριο κοινωνικο και οικονομικο αλλα και με αυστηρες προυποθεσεις και ορια.

Keywords
Τυχαία Θέματα