Χριστουγεννιάτικη Αθήνα: Ουρές έξω από τα εμπορικά καταστήματα στην Ερμού (vid)

Aνοιχτά θα είναι σήμερα, Κυριακή 19 Δεκεμβρίου, τα εμπορικά καταστήματα και τα σούπερ μάρκετ, στο πλαίσιο του εορταστικού ωραρίου που έχει τεθεί σε ισχύ εν όψει των γιορτών των Χριστουγέννων με τον κόσμο να απολαμβάνει τη βόλτα του στη γιορτινή Αθήνα παρά το τσουχτερό κρύο.

Τα πολυκαταστήματα και οι αλυσίδες καταστημάτων, σύμφωνα με τον Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Λιανικής Πώλησης (ΣΕΛΠΕ), είναι ανοικτά από τις 11 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ, ενώ σύμφωνα με το

προτεινόμενο ωράριο των εμπορικών συλλόγων τα μικρότερα καταστήματα θα είναι ανοικτά από τις 11 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα.

Η αγορά κινείται σε ρυθμούς Χριστουγέννων με τους επιχειρηματίες της πόλης να αισθάνονται θετικοί και αισιόδοξοι, σχετικά με την κίνηση και τις αγορές του κόσμου, που κατά κύριο λόγο προσθέτουν στο καλάθι τους ρούχα και παπούτσια.

Οι καταναλωτές ερευνούν τις τιμές πριν αγοράσουν ένα είδος, ενώ αυτή την ώρα στα μεγάλα εμπορικά καταστήματα επικρατεί συνωστισμός, με σημαντική αναμονή στις εισόδους, λόγω της αναγκαιότητας επίδειξης των πιστοποιητικών της covid.

Όπως αναφέρουν, ορισμένοι καταναλωτές δεν θα ξοδέψουν για Δώρα σε αγαπημένα πρόσωπα πάνω από 50 ευρώ.

πηγή: protothema.gr

Διαβάστε ακόμη:

Δέκα χρόνια ο Πρεμ Γουάτσα «δείχνει» την Ελλάδα (κι εμείς κοιτάμε το δάχτυλο)

Μπριζόλα όπως… χαβιάρι: Γιατί το κρέας θα γίνει είδος πολυτελείας

Rapid tests: Μπορούν να «πιάσουν» τη μετάλλαξη Όμικρον;

Keywords
Τυχαία Θέματα