Χρηστίδης γα τα περί αποστασίας: Το Μαξίμου να δώσει διευθύνεις, ονόματα και να ανοίξουν οι λογαριασμοί


«Αν κάποιος από το Μαξίμου γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις, ότι υφίσταται κάποιο τέτοιο σχέδιο να πουν ονόματα, διευθύνσεις και να ανοίξουν τους τραπεζικούς λογαριασμούς όλων των εμπλεκόμενων προσώπων» δήλωσε ο Παύλος Χρηστίδης.

«Πριν από πέντε χρόνια υπήρξαν Βουλευτές του ΠΑ.ΣΟ.Κ. που πήγαν στο ΣΥΡΙΖΑ. Υπήρχαν επιχειρηματικά συμφέροντα όταν που τους οδήγησαν εκεί; Η κ. Μεγαλοοικονόμου πήγε πρόσφατα

προς το ΣΥΡΙΖΑ, υπήρχαν οικονομικά συμφέροντα που την πήγαν προς τα εκεί» αναρωτήθηκε ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής και προσέθεσε:

«Η πραγματικότητα είναι ότι ο κ. Τσίπρας κι ο κ. Καμμένος κάθε πρωί πηγαίνουν στον καθρέπτη και εξομολογούνται τον φόβο τους ότι η κυβέρνηση μπορεί να πέσει, για αυτό το λόγο πάνε να το φορτώσουν σε κάποιον άλλον».

«Οι μισές οργανώσεις και τα στελέχη των ΑΝΕΛ έχουν φύγει και δεν μπορεί κανείς να πει ότι υπάρχει αποστασία, εκτός αν βγει ο κ. Καμμένος να πει ότι πίσω από όλα τα στελέχη κρύβονται επιχειρηματικά στοιχεία, για εμάς είναι μία πολιτική διαφοροποίηση. Κάποιοι άνθρωποι σέβονται όσα πιστεύουν και λένε και θέλουν να τα κάνουν πράξη» κατέληξε.

ΠΗΓΗ: protothema.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα