«Χειρόφρενο» για 24 ώρες από τα μέσα μαζικής μεταφοράς την Τετάρτη

Σε 24ωρη απεργία προχωρούν οι εργαζόμενοι στο Μετρό, τον ηλεκτρικό σιδηρόδρομο και το τραμ την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου, καθώς οι εργαζόμενοι της ΣΤΑΣΥ αποφάσισαν να συμμετέχουν στην 24ωρη πανελλαδική απεργία της ΓΣΕΕ

και του Εργατικού Κέντρου Αθήνας. Παράλληλα, θα συμμετάσχουν και στο συλλαλητήριο στις 11 το πρωί, στην πλατεία Κλαυθμώνος.

Ακινητοποιημένα θα είναι και τα τρόλεϊ, καθώς το ΔΣ της Ένωσης Εργαζομένων ΗΛΠΑΠ αποφάσισε ομόφωνα την κήρυξη της 24ωρης απεργίας και καλεί όλους τους εργαζόμενους να συμμετάσχουν δυναμικά στο συλλαλητήριο της Τετάρτης.

Με στάσεις εργασίας, από την έναρξη της βάρδιας έως τις 9 το πρωί και από τις 9 το βράδυ έως τη λήξη της βάρδιας, θα συμμετέχουν στην πανελλαδική απεργία της ΓΣΕΕ και οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία του ΟΑΣΑ.

Τη συμμετοχή της στην 24ωρη πανελλαδική απεργία της ΓΣΕΕ, αποφάσισε και η Εκτελεστική Επιτροπή της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας (ΠΝΟ). Η κινητοποίηση της ΠΝΟ περιλαμβάνει όλες τις κατηγορίες πλοίων και θα ξεκινήσει από 00:01 τα ξημερώματα της Τετάρτης 28 Νοεμβρίου έως τις 24:00 της ίδιας ημέρας.

Keywords
Τυχαία Θέματα