Αξιολάτρευτη 4χρονη έχει ήδη ταξιδέψει... τη μισή Κίνα!

Η Pan Wenwen δεν είναι ένα συνηθισμένο παιδί. Ενώ τα περισσότερα παιδιά της ηλικίας της είναι στο νηπιαγωγείο, η Wenwen έχει ήδη ταξιδέψει τη μισή Κίνα με τους γονείς της.

Η Wenwen ήταν μόλις ενός έτους και τριών μηνών, όταν οι γονείς της έφτιαξαν τις βαλίτσες τους και έφυγαν από το σπίτι τους στο Shangrao της Κίνας, για να ξεκινήσουν ένα μακρύ ταξίδι.

Η πρώτη στάση της οικογένειας ήταν στη Γιουνάν και σύμφωνα με τις αναφορές των κινεζικών μέσων ενημέρωσης, ταξίδευαν με τα πόδια για 15 με 20 χιλιόμετρα την ημέρα. Στην αρχή, η Wenwen περπατούσε αλλά στην συνέχεια

της διαδρομής οι γονείς της την κρατούσαν αγκαλιά.

Ο πατέρας της Wenwen, Pan Shifeng, είπε στο CCTV News ότι η Wenwen έχει συνηθίσει την πεζοπορία με τα χρόνια και μπορεί πλέον να περπατήσει έως και 30 χιλιόμετρα.

«Η Wenwen έχει μάθει να είναι ανεξάρτητη από τότε που ήταν δυόμιση χρονών», δήλωσε ο Pan. «Είναι νέα και μικρή και μερικές φορές αρρωσταίνει, αλλά είναι δυνατή και κατορθώνει να ξεπεράσει τυχόν δυσκολίες κατά τη διάρκεια της διαδρομής».

Όταν η ιστορία της Wenwen έγινε γνωστή παντού μέσω του διαδικτύου, ορισμένοι Κινέζοι χρήστες εξέφρασαν ενδιαφέρον και ανησυχία για το κορίτσι και υποστήριξαν ότι θα πρέπει να είναι στο σχολείο με τους συμμαθητές της, αντί να ταξιδεύει.

Ωστόσο, οι γονείς της Wenwen υποστηρίζουν ότι τα ταξίδια τους έχουν κάνει την κόρη τους πιο δυνατή και πιο ανεξάρτητη από τα κορίτσια της ηλικίας της που ζουν στη μεγάλη πόλη με τους πολλούς κινδύνους.

Keywords
Τυχαία Θέματα