Αυγουστιάτικη πανσέληνος με την Ανδριάνα Μπάμπαλη

Το γυναικείο κουαρτέτο "Quarderinas Quartet", με επικεφαλής τη δημοφιλή ερμηνεύτρια Ανδριάνα Μπάμπαλη, έρχεται για μία μοναδική βραδιά υπό το φως της αυγουστιάτικης πανσελήνου, στον κήπο του Νομισματικού Μουσείου, την Παρασκευή 7 Αυγούστου 2017 και ώρα 21:00. Το εν λόγω γκρουπ διασκευάζει, με το μοναδικό και μαγευτικό ήχο των εγχόρδων και του φλάουτου, κομμάτια από την προσωπική δισκογραφία της Ανδριάνας,

αλλά και τραγούδια απ' όλο τον κόσμο.

Ευφάνταστες διασκευές με συγκίνηση αλλά και χιούμορ, εναλλάσσονται. Από το «Μοίρα μου έγινες», «Είσαι εσύ ο άνθρωπός μου», «Δες καθαρά» ως το «Ξανά» (Σάκης Ρουβάς), «Derniere danse», αλλά και τραγούδια της Ανατολής, δένουν μοναδικά με πρωτότυπες και εμπνευσμένες ενορχηστρώσεις.

Ανδριάνα Μπάμπαλη, Βασιλική Μαζαράκη, Αντωνία Τσολάκη και Εύη Μάζη ενώνουν τις δυνάμεις και τα ταλέντα τους, και έρχονται να μας παρουσιάσουν τα "Moonlight Stories" τους στην καρδιά της πόλης, υπό το φως του ολόγιομου φεγγαριού. Όσοι, λοιπόν, παραμείνετε στην πόλη τον Αύγουστο, τότε, δεν έχετε παρά να πάρετε την παρέα και την πιο χαρούμενη διάθεσή σας και να πάτε μία βόλτα στο Νομισματικό Μουσείο, όπου οι "Quarderinas Quartet" θα αναλάβουν τη διασκέδασή σας.

Info
Νομισματικό Μουσείο
Πανεπιστημίου 12, Αθήνα
Με την πανσέληνο, την Παρασκευή 7 Αυγούστου 2017 και ώρα 21:00.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 361 0067

πηγή: protothema.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα