Αθήνα: Έξι υπέροχες παγοπίστες για πατινάζ στην πρωτεύουσα

Η εορταστική περίοδος έχει ξεκινήσει πια επίσημα και, έτσι, στη λίστα με τις πολλές δραστηριότητες που μπορείτε να κάνετε στην Αθήνα συμπεριλαμβάνεται σίγουρα μία βόλτα για γιορτινά ψώνια στα μεγάλα καταστήματα του κέντρου, μία έξοδος για φαγητό και ζεστό, χριστουγεννιάτικο κρασί, μία θεατρική παράσταση, αλλά και μία εξόρμηση σε κάποιο παγοδρόμιο της πόλης, για πολλές φιγούρες πάνω στην παγωμένη πίστα.

Το απόλυτο σπορ του χειμώνα είναι ιδιαίτερα διαδεδομένο στις χώρες του εξωτερικού με τους εξοικειωμένους

κατοίκους της βόρειας και κεντρικής Ευρώπης να επιδίδονται σε φοβερές πιρουέτες στον πάγο με άνεση που θυμίζει επαγγελματίες πατινέρ.

Ωστόσο, η μαγεία των παγοδρομίων έχει έρθει τις τελευταίες δεκαετίες και στην Ελλάδα με τη συγκεκριμένη δραστηριότητα να είναι εξαιρετικά δημοφιλής την περίοδο των γιορτών.

Για φέτος, μεγάλη και πολυσυζητημένη άφιξη αποτελεί το νέο παγοδρόμιο του δήμου Αθηναίων, στην πλατεία Κοτζιά, το οποίο έχει ελεύθερη είσοδο σε ένα πολύ όμορφο χριστουγεννιάτικο περιβάλλον.

Αλλά και η γνώριμη παρουσία του παγοδρομίου στον Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, το οποίο συνδυάζει την εμπειρία του πατινάζ στον πάγο δίπλα στο Κανάλι του πάρκου.

Ενώ, βέβαια, θα βρείτε ξανά σε λειτουργία τόσο το γνωστό παγοδρόμιο έξω από το Μέγαρο Μουσικής, όσο και τρεις μεγάλες πίστες πλάι σε εμπορικά κέντρα της Αττικής για να συνδυάσετε μία ολοήμερη βόλτα για ψώνια και φαγητό με μαγικές διαδρομές πάνω σε παγοπέδιλα.

Διαβάστε τη συνέχεια του κειμένου στο travel.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα