Απορίες και ερωτήματα μετά τη ρήξη στο ΚΙΝΑΛ
«Πάγωσε» το Κίνημα Αλλαγής από την ξαφνική απόφαση της προέδρου του κόμματος να προχωρήσει σε ρήξη με τον προκάτοχό της, Ευάγγελο Βενιζέλο και μάλιστα μία μέρα πριν από τον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών και ενώ μετρά αντίστροφα ο χρόνος για τις εθνικές εκλογές.
Τα ερωτήματα είναι πολλά με τους περισσότερους να θεωρούν ότι το πρώτο θύμα θα είναι ο Απόστολος Κατσιφάρας που δίνει μάχη για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.
Από εκεί και πέρα δεν κρύβουν τους φόβους τους για τις επιπτώσεις στα ποσοστά του Κινήματος στην αναμέτρηση της 7ης Ιουλίου.
Το κύριο θέμα που θέτουν όσοι διαφωνούν είναι ο χρόνος σε σχέση με την ηθική διάσταση. Αν η πρόεδρος δεν ήθελε τον Βενιζέλο στο Επικρατείας έπρεπε πριν από έναν μήνα να τον ενημερώσει και να του ζητήσει να αναθεωρήσει ο ίδιος την απόφασή του για τη Θεσσαλονίκη, λένε χαρακτηριστικά. Δεδομένου ότι πρόκειται για ένα από τα πλέον διωκόμενα πρόσωπα από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ καθώς βρέθηκε στο στόχαστρο με την υπόθεση της Novartis και όχι μόνο.
Επίσης, ασκούν κριτική στην Φώφη Γεννηματά γιατί δεν ενημέρωσε κανένα από τα καθοδηγητικά όργανα τα οποία έχει προγραμματιστεί να συνεδριάσουν την ερχόμενη Τρίτη και την ερχόμενη Τετάρτη.
Απαντώντας στην ενημέρωση της Χαριλάου Τρικούπη εξηγούν ότι είναι λάθος να ισχυρίζεται πως είχε την ίδια αντιμετώπιση με τον Γιώργο Παπανδρέου ο Ευάγγελος Βενιζέλος.
Εξηγούν ότι για να είναι ο Γιώργος Παπανδρέου στην Αχαΐα μετακινήθηκε ο Θεόδωρος Παπαθεοδώρου στον Νότιο Τομέα της παλαιάς Β' Αθηνών. Συν του γεγονότος πως ως πρώην πρωθυπουργός δε θέλει σταυρό, οπότε το να πηγαίνει σε μία περιφέρεια που βγάζει βουλευτή είναι σα διορισμός.
Η κυρία Γεννηματά επιλέγοντας τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή για να δείξει ουσιαστικά την έξοδο στο ιστορικό στέλεχος του κόμματος φέρνει το ΚΙΝΑΛ σε πολιτική δίνη και ενώ την τελευταία εβδομάδα βρισκόταν στην όχθη των κερδισμένων από τις ευρωεκλογές, καταγράφοντας άνοδο στα εκλογικά του ποσοστά και καταλαμβάνοντας την τρίτη θέση.
Είναι χαρακτηριστικό πως οι αποχωρήσεις συνεχίζονται. Πριν από λίγο ανακοίνωσε την απόφασή του να αποχωρήσει ο Δημήτρης Λιντζέρης, προστιθέμενος στον Μάνο Επιτροπάκη, τον Γιώργο Ντόλιο κα.
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Κατηγορίας Οικονομία
- Ουρά για μία άδεια καλλιέργειας κάνναβης
- Αλλοίωση εκλογικού αποτελέσματος καταγγέλει ο Πατούλης
- Νέες αποχωρήσεις από το ψηφοδέλτιο του ΚΙΝΑΛ μετά τη ρήξη Γεννηματά-Βενιζέλου
- Ενδείξεις για υψηλή αποχή λίγες ώρες πριν από το κλείσιμο της κάλπης
- Αυτοδιοικητικές εκλογές: Πότε περιμένουμε αποτελέσματα- Πού πέφτουν οι προβολείς
- Χίος: Ιερέας πέταξε κέρματα σε βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και τον είπε προδότη
- Αμάρυνθος: Στα χέρια ο πρώην υπουργός, Μαυραγάνης με τοπικό παράγοντα
- Η κρίση του «βρώμικου» αργού πετρελαίου στη Ρωσία είναι χειρότερη από όσο περιμέναμε
- Το «δίλημμα» της Ντόρας Μπακογιάννη…
- Εκλογικοί αντιπρόσωποι «πιάστηκαν στα χέρια» για την ψήφο ηλικιωμένου
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις New Money
- Ουρά για μία άδεια καλλιέργειας κάνναβης
- Αλλοίωση εκλογικού αποτελέσματος καταγγέλει ο Πατούλης
- Γιούνκερ: Μένω σε δωμάτιο 50 τετραγωνικών!
- Οι 5 «μικρές ΔΕΗ» στην αγορά ηλεκτρισμού
- Εκλογές: Τρία κρίσιμα πολιτικά μέτωπα ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ στο β' γύρο
- ΑΑΔΕ: Η πάταξη της φοροδιαφυγής δε θα επηρεαστεί από τις εκλογές
- Ψήφισε η Δούρου - Καλεί τους πολίτες στις κάλπες
- Το ΚΙΝΑΛ απαντά για Βενιζέλο
- Τρία κρίσιμα πολιτικά μέτωπα ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ στο β' γύρο
- Απορίες και ερωτήματα μετά τη ρήξη στο ΚΙΝΑΛ
- Τελευταία Νέα New Money
- Απορίες και ερωτήματα μετά τη ρήξη στο ΚΙΝΑΛ
- Τρία κρίσιμα πολιτικά μέτωπα ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ στο β' γύρο
- Ουρά για μία άδεια καλλιέργειας κάνναβης
- Μειωμένα προβλέπονται τα κέρδη των αεροπορικών φέτος
- Εκλογές: Τρία κρίσιμα πολιτικά μέτωπα ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ στο β' γύρο
- Γιούνκερ: Μένω σε δωμάτιο 50 τετραγωνικών!
- ΑΑΔΕ: Η πάταξη της φοροδιαφυγής δε θα επηρεαστεί από τις εκλογές
- Αλλοίωση εκλογικού αποτελέσματος καταγγέλει ο Πατούλης
- Το ΚΙΝΑΛ απαντά για Βενιζέλο
- Οι 5 «μικρές ΔΕΗ» στην αγορά ηλεκτρισμού
- Τελευταία Νέα Κατηγορίας Οικονομία
- Splinternet: Η λογοκρισία του διαδικτύου επεκτείνεται
- Παραιτήσεων συνέχεια στο Κίνημα Αλλαγής
- Καταγγελίες Πατούλη ότι δε δίνονται ψηφοδέλτια της παράταξής του
- Αμάρυνθος: Στα χέρια ο πρώην υπουργός, Μαυραγάνης με τοπικό παράγοντα
- Το Trump Baby ξανά στον ουρανό
- Το περιβόητο μπαλόνι "Trump Baby" θα βρεθεί και πάλι στον ουρανό του Λονδίνου
- Οι «κόκκινες» πολιτείες- θύματα των δασμών Τραμπ
- Γερμανία: Κρίση στο SPD μετά το εκλογικό στραπάτσο απειλεί τον συνασπισμό Μέρκελ