Απλά, #GOODBYEBREAD

του Κώστα Τσαούση

Ο Γιώργος Σταμέλος θα μπορούσε απλά να είναι άλλη μία περίπτωση serial entrepreneur, δηλαδή ένας επιχειρηματίας που ζει για να παρουσιάζει συνεχώς νέες ιδέες και ξεκινά νέες επιχειρήσεις.

Θα μπορούσε να ήταν και αυτό – αλλά όχι μόνον αυτό. Ακούγοντας τον να μιλά – πότε στα ελληνικά και πότε στα αγγλικά- από το βήμα του πρώτου OpenCoffee της σεζόν στο αμφιθέατρο του Μουσείου Μπενάκη επί της Πειραιώς για το project Goodbye Bread ένιωσα ότι ο Γιώργος

Σταμέλος κάθε φορά είναι η ίδια η startupπου φτιάχνει...

Άλλωστε, την πρώτη του startup όπως αναφέρει ο ίδιος στο βιογραφικό του στο Linkedin την έφτιαξε στα 16 του χρόνια και από τότε έχει κυλήσει πολύ νερό στο αυλάκι του χρόνου.

Πριν πάω στο Μπενάκη δεν ήξερα τίποτα για εκείνον ή για την ακρίβεια, ότι είχε διαβάσει στην αναγγελία της εκδήλώσης : «Ο Γιώργος Σταμέλος, συνιδρυτής, θα παρουσιάσει το Goodbye Bread, ένα ανατρεπτικό online fashion shop για millenials & Gen Z καταναλωτές που μετρά 10 χιλιάδες πελάτες σε 180 χώρες και 300 χιλιάδες instagram followers».

Βεβαίως, η παρουσία του στη σκηνή του αμφιθεάτρου ενίσχυσε έτι περαιτέρω την εικόνα του – με τον ίδιο στυλιζαρισμένο όμοια με τους καταναλωτές – πελάτες του Goodbye Bread- γιατί απέδειξε ότι γνωρίζει άριστα το πώς μπορείς να αξιοποιήσεις ένα δημοφιλές social media (όπως το Instagram) για να πουλήσεις μπλουζάκια σε κοριτσάκια και μαζί με το μπλουζάκι και έναν ολόκληρο κόσμο που κρύβεται πίσω από το συγκεκριμένο κάθε φορά style.

Με λίγα λόγια, η Goodbye Bread ιδρύθηκε πριν από 2 χρόνια και σύμφωνα με τους ιδρυτές της θα καθιερωθεί ως ο απόλυτος online fashion προορισμός για την επόμενη γενιά – ένα project που θα αξίζει δισεκατομμύρια δολάρια.

Ο συνιδρυτής της Goodbye Bread εδώ και δύο χρόνια είναι ο Founding Partner της Jetpack Ventures- που λειτουργεί ως ένα «global startup studio and angel fund powered by entrepreneurs». Η δουλειά του συγκεκριμένου οργανισμού είναι να συμβάλει στην μετεξέλιξη μοναδικών ιδεών σε επιτυχημένες εταιρείες μέσα από την διασύνδεση των επιχειρηματιών με ομάδες αποδεδειγμένης ικανότητας αλλά και με κεφάλαια.

Keywords
Τυχαία Θέματα