Απαντώντας στις προκλήσεις...


Του Κώστα Τσαούση

Το πέμπτο ετήσιο συνέδριο του εκπαιδευτικού ιδρύματος Reload Greece "RGConnect18: Where Challenges meet solvers" θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με το London Business School, το London School of Economics και το πρόγραμμα

SEESOX του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης στις 6 Οκτωβρίου -10πμ-7μμ- στο Prince Philip House στο Λονδίνο.

Οι ομιλητές προέρχονται όχι μόνο από την Ελλάδα καθώς ένας μεγάλος αριθμός ομιλητών είναι από καταξιωμένα στελέχη της και διεθνούς επιχειρηματικής και επενδυτικής σκηνής. Πιο συγκεκριμένα, στη λίστα των ομιλητών περιλαμβάνονται ο CEO του Ομίλου ΟΤΕ Μιχάλης Τσαμάζ, ο Χρύσανθος Χρυσάνθου Partner της Kindred Capital, η Renne Elliot ιδρύτρια του Planet Organic, ο Χρίστος Σταμάτης CEO της Stevia Hellas, η Elena Goldner συνιδρύτρια και GM του Zinc, ο Μανώλης Μανασάκης GM της Uber στην Ελλάδα.

Όπως εξηγεί η κα Εφη Κυρτάτα – από την πλευρά του Reload Greece: «Το θέμα πραγματεύεται το πώς μπορεί να συσταθεί ένα υγιές και βιώσιμο επιχειρηματικό οικοσύστημα, από που πηγάζει η καινοτομία και πώς επιτυγχάνεται ο καλύτερος συνδυασμός εκπαίδευσης, έρευνας, νομοθεσίας και φορολογικού συστήματος για να επιτευχθεί η οικονομική ανάπτυξη μιας χώρας. Η Ελλάδα θα είναι στο επίκεντρο των συζητήσεων με τον κ.Ιωάννη Τσακίρη, από το European Investment Fund, τον καθηγητή οικονομικών του London Business School κ.Ηλία Παπαϊωάννου καθώς θα γίνει μια σφαιρική συζήτηση καλώντας ειδικούς να μιλήσουν για τα πετυχημένα παραδείγματα άλλων χωρών. Για παράδειγμα ένα από τα highlights της ημέρας θα είναι η συμμετοχή του Καθηγητή του Πανεπιστημίου του Chicago, πολυβραβευμένου συγγραφέα του Why Nations Fail και Οικονομολόγου κ. James A. Robinson».

Keywords
Τυχαία Θέματα