Ανατιμήσεις και νέα διόδια φέρνει η παράδοση του Κόρινθος-Τρίπολη-Καλαμάτα

Της Μαριάννας Τζάννε

Ανατιμήσεις διοδίων και νέους πλευρικούς σταθμούς, φέρνει η παράδοση της περιφερειακής της Καλαμάτας που τμήμα της μήκους 7,5 χιλιομέτρων, δόθηκε το περασμένο Σάββατο στην κυκλοφορία από τον υπουργό Υποδομών Χρίστο Σπίρτζη. Η αναπροσαρμογή κατά 0,50 λεπτά αφορά το μετωπικό σταθμό της Καλαμάτας με χρέωση που για τα ΙΧ διαμορφώνεται στο 1,90 ευρώ. Με την ολοκλήρωση του έργου, τίθεται σε λειτουργία και ο πλευρικός σταθμός της Θουρίας με το διόδιο να διαμορφώνεται σε 0,45 λεπτά για τα ΙΧ.

Κατά 0,5 λεπτά θα ανατιμηθούν αντίστοιχα και τα διόδια

της Βελιγοστής και ο πλευρικός στα Παραδείσια, εξαιτίας της παράδοσης στο Μορέα, της γέφυρας της Τσακώνας που είχε κατασκευαστεί ως δημόσιο έργο από την Τέρνα και είχε παραδοθεί την περασμένη Άνοιξη.

Οι νέες τιμές διοδίων θα ισχύσουν από τα μεσάνυχτα της Τρίτης 22 Νοεμβρίου. Σύμφωνα με τον κυβερνητικό σχεδιασμό μέσα στο Δεκέμβρη θα παραδοθεί σε κυκλοφορία και το υπολειπόμενο κομμάτι της περιμετρικής της Καλαμάτας μήκους 3,5 χιλιομέτρων που όπως ανακοίνωσε ο κ. Σπίρτζης τις προηγούμενες μέρες, θα εγκαινιάσει ο Πρωθυπουργός.

Keywords
Τυχαία Θέματα