Ανάρπαστη η καμπάνια με την ωραία κοπέλα και το κρυφό μήνυμα που κορόιδεψε 50.000 ανθρώπους

Είναι ομολογημένα δύσκολο να αντιληφθεί κανείς το κρυφό μήνυμα στις φωτογραφίες που ανέβασε στο ψεύτικο λογαριασμό της στο Instagram μοντέλο από την Γαλλία. Πάνω από 50.000 άνθρωποι που ακολούθησαν τον συγκεκριμένο λογαριασμό δεν κατάφεραν να δουν ποιο ήταν το κρυφό αυτό μήνυμα που στόχο είχε να αφυπνίσει τους νέος.

Αν βέβαια κοιτάξει κανείς καλύτερα τις φωτογραφίες

της 25χρονης παρισιάνας, Louise Delage, θα διαπιστώσει ότι σε όλες τις φωτογραφίες της εμφανίζεται στον χώρο ή κρατά ένα αλκοολούχο ποτό.

Η Louise Delage ακολούθησε το... τυπικό σενάριο των φωτογραφιών του Instagram όπου οι χρήστες φωτογραφίζονται στην καθημερινότητά τους, όμως πάντα είχε ένα αλκοολούχο ποτό μαζί της για να δείξει πόσο εύκολο είναι να περάσει απαρατήρητος ο αλκοολισμός σήμερα με τους σύγχρονους ρυθμούς της ζωής.

Στην πραγματικότητα την Delage προσέλαβε η BETC ώστε να στείλει το μήνυμα κατά του αλκοολισμού.

Ίσως η σέξι εμφάνιση του μοντέλου να ήταν το μυστικό της επιτυχίας του και ο λόγος που κατάφερε να κοροϊδέψει 50.000 ανθρώπους οι οποίοι νόμιζαν ότι ο λογαριασμός της είναι αληθινός.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο τη BETC Stéphane Xiberras οι περισσότεροι άνθρωποι έβλεπαν ένα ωραίο νεαρό κορίτσι και όχι μία μόνη κοπέλα που έχει πρόβλημα με το αλκοόλ.

Keywords
Τυχαία Θέματα