«Ανάρπαστες» σε δημοπρασία επιστολές της πριγκίπισσας Νταϊάνα

Είχε χαρακτηρισθεί ως η πλέον αγαπημένη πριγκίπισσα όχι μόνο της Βρετανίας αλλά ολόκληρου του κόσμου, με τον τραγικό της θάνατο να την «τοποθετεί» στο ίδιο βάθρο με αυτό που έχουν βρεθεί όσοι διάσημοι έφυγαν πολύ νωρίς από τον μάταιο τούτο κόσμο.

Το σίγουρο, πάντως, είναι ότι η πριγκίπισσα Νταϊάνα εξακολουθεί να πουλάει. Απόδειξη; Πρόσφατη δημοπρασία επιστολών της, με τις τιμές να «ξεφεύγουν» από κάθε πρόβλεψη.

Πρόκειται για έξι επιστολές που τέθηκαν σε δημοπρασία από τον οίκο Cheffins και στις περισσότερες εξ αυτών η Νταϊάνα αναφέρεται

στους γιους της.

Μία εξ αυτών, με ημερομηνία 20 Σεπτεμβρίου 1984, δηλαδή πέντε ημέρες μετά τη γέννηση του πρίγκιπα Χάρι, στην οποία η Νταϊάνα περιγράφει την... απόλυτη αγάπη που του δείχνει ο μεγαλύτερος αδελφός του, πωλήθηκε έναντι του ποσού των 3.200 στερλινών (περί των 3.950 δολαρίων), ενώ η αρχική πρόβλεψη ήταν ότι θα συγκέντρωνε από 400 έως 600 λίρες.

Μία ακόμη, στην οποία εκ νέου αναφέρεται στον μικρότερο γιο της και στα προβλήματα που αντιμετώπιζε στο σχολείο, καθώς ήταν... ζωηρός, πωλήθηκε έναντι 2.400 στερλινών, έναντι πρόβλεψης ότι η τιμή πώλησης δεν θα ξεπερνούσε τις 900 λίρες.

Keywords
Τυχαία Θέματα