Αλλαγή στρατηγικής για την Ένωση Ασφαλιστικών Εταιρειών

Του Δημήτρη Μαρκόπουλου

Το στίγμα της προεδρίας του θα δώσει ο νέος πρόεδρος της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος κ. Δημήτρης Μαζαράκης την Παρασκευή, καθώς θα πραγματοποιήσει την πρώτη του παρουσία στα ΜΜΕ στα γραφεία του φορεά που εκπροσωπεί. Ο κ. Μαζαράκης που εκτός των άλλων είναι πρόεδρος και CEO της MetLife στην Ελλάδα και σε σειρά χωρών της

ευρύτερης περιοχής πληροφορούμαστε πως στοχεύει να καταστήσει την Ένωση έναν φορέα που ολοένα θα θεσμοποιεί την παρουσία του ως συνομιλητής της κυβέρνησης.

Προς την κατεύθυνση αυτή εξάλλου υπήρξε και παρέμβαση στενών συνεργατών του κ. Μαζαράκη προ ολίγων ημερών για το θέμα των ανασφάλιστων οχημάτων ενώ ενέργειες ανάδειξης ζητημάτων όπως η κατάσταση του δημόσιου ασφαλιστικού συστήματος ή οι παροχές στη δημόσια υγεία θα αποτελέσουν σημεία κριτικής.

Όπως και να έχει, ο κ. Μαζαράκης ήδη από το βήμα του Economist την περασμένη Παρασκευή έδειξε τον οδικό χάρτη στον οποίο θα κινηθεί και τις κατευθυντήριες γραμμές μιας πολιτικής πιο επιθετικής ως προς τις προσεγγίσεις της.

Keywords
Τυχαία Θέματα