Άγνωστος αυτοπυρπολήθηκε έξω από το παλάτι του πρίγκιπα Ουίλιαμ στη Βρετανία


Αναστάτωση επικράτησε τα χαράματα της Τρίτης έξω από το παλάτι του Κένσιγκτον, στην βρετανική πρωτεύουσα, καθώς ασθενοφόρο, πυροσβεστική και αστυνομία έσπευσαν, όταν ειδοποιήθηκαν από τους άντρες της αστυνομίας που φρουρούν το παλάτι.

Ένας άγνωστος άντρας, περίπου 40 ετών, αυτοπυρπολήθηκε έξω από το παλάτι του Κένσιγκτον, στο Λονδίνο, όπου διαμένει ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου πρίγκιπας Ουίλιαμ μαζί με την σύζυγό του Δούκισσα

του Κέιμπριτζ, Κέιτ Μίντλετον και τα δυο τους παιδιά, τον πρίγκιπα Γεώργιο και την πριγκίπισσα Σάρλοτ.

Το αναπάντεχο γεγονός συνέβη λίγο μετά τις 3 το πρωί (τοπική ώρα) και αμέσως στο σημείο έσπευσαν άντρες της αστυνομίας που βρίσκονται στο παλάτι ενώ παράλληλα κλήθηκε η πυροσβεστική και ασθενοφόρο.

Εκπρόσωπος της Scotland Yard δήλωσε ότι οι πυροσβέστες έσβησαν την φωτιά με πυροσβεστήρα, προτού δοθούν οι πρώτες βοήθειες στον άγνωστο άντρα. Όμως, παρά τις προσπάθειες, ο άντρας εξέπνευσε στο σημείο πριν μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Evening Standard η αστυνομία έχει αποκλείσει την τρομοκρατική ενέργεια καθώς και την περίπτωση διαμαρτυρίας και συνδέει το περιστατικό με την εξαφάνιση άντρα με ψυχολογικά προβλήματα από νοσοκομείο στο κέντρο του Λονδίνο. Η καταγγελία για εξαφάνιση ασθενούς έγινε από το νοσοκομείο στην αστυνομία λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης.

Η αστυνομία αναζήτησε τον άντρα που είχε εξαφανιστεί στην κατοικία του καθώς και σε δύο άλλες διευθύνσεις κατοικιών, που ο ίδιος είχε δώσει στο νοσοκομείο που νοσηλευόταν, αλλά ο άντρας δεν εντοπίστηκε.

Πηγή: protothema.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα