Αυτά είναι τα πιο αυστηρώς πριβέ club του κόσμου

Αν διαθέτετε «γερό» πορτοφόλι τότε σίγουρα μπορείτε να κάνετε κάποια πράγματα που δεν έχουν την δυνατότητα να τα κάνουν όλοι. Ένα από αυτά είναι και το καταπληκτικό προνόμιο του να μπορείτε να εισέρχεστε σε... αυστηρώς πριβέ club.

Αυτοί οι χώροι σίγουρα δεν είναι για όλους και όποιος έχει την οικονομική πάνω από όλα δυνατότητα να εισέλθει σε αυτούς τότε σίγουρα πρόκειται και για μια ξεχωριστή εμπειρία. Στα πιο γνωστά prive κλάμπ μπορείτε να χορέψετε ή να δειπνήσετε, να νοικιάσετε το χώρο για prive εκδηλώσεις ενώ μερικά

από αυτά παρέχουν και το προνόμιο του να ενοικιάσετε ένα σπορ αυτοκίνητο.

Δείτε λοιπόν, τα 13 καλύτερα αλλά... αυστηρώς πριβέ club στον κόσμο στα οποία για να μπείτε χρειάζεται σίγουρα να έχετε «φουσκωμένο» πορτοφόλι.

13. Club 33

Βρίσκεται στην πλατεία της Νέας Ορλεάνης στην Disneyland της Καλιφόρνια. Άνοιξε το 1967 και το εσωτερικό του είναι διακοσμημένο με έπιπλα αντίκες και σκηνικά από ταινίες της Disney. Αν θα θέλατε να δειπνήσετε εκεί, ενώ κάθεστε ανάμεσα σε αστέρες όπως η Christina Aguilera και ο Tom Hanks, ξεκινήστε να εξοικονομείτε από τώρα χρήματα. Η τιμή ξεκινάει από 25.000 δολάρια το άτομο και η ετήσια συνδρομή φτάνει τα 10.000 δολάρια.

12. Kee Club

Εδώ η ετήσια συνδρομή αγγίζει μόλις τα 2,579 δολάρια ωστόσο, για να καταφέρετε να μπείτε θα πρέπει να έχετε πολύ καλές γνωριμίες. Εδώ μπορείτε να πραγματοποιήσετε επαγγελματικές συναντήσεις, να δειπνήσετε ή να χορέψετε όλη τη νύχτα.

11. Yellowstone Club

Το Yellowstone Club έχει έκταση 13.600 στρέμματα καια αποτελείται από ιδιωτικές κατοικίες σκι και γκολφ. Βρίσκεται στην Μοντάνα των ΗΠΑ. Συχνοί επισκέπτες είναι γνωστοί CEOs αλλά και ο Bill Gates. Το ετήσιο ποσό της συνδρομής αγγίζει τα 30.000 δολάρια ενώ για να δειπνήσετε θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι να ξοδέψετε ακόμα και 300.000 δολάρια.

10. Core

Βρίσκεται στο Μανχάταν και είναι ένα από τα πιο cool στέκια για τους πλούσιους. Εάν καταφέρετε να μπείτε τότε θα μπορέσετε να κάνετε σπα, να γυμναστείτε αλλά και να δείτε πολλούς καλλιτέχνες. Διαθέτει εξατομικευμένη εξυπηρέτηση, νόστιμο φαγητό και ποτά. Επίσης υπάρχει θέατρο. Για να γίνετε μέλος θα πρέπει να ξέρετε πως η ετήσια συνδρομή αγγίζει τα 15.000 δολάρια ετησίως ενώ η συνδρομή μέλους είναι 50.000 δολάρια.

9. White's

Ιδρύθηκε το 1693. Το White είναι ένα κλαμπ κυρίων που βρίσκεται στο Λονδίνο.Υπάρχει ένας μακρύς κατάλογος αναμονής και τα νέα μέλη πρέπει να επιβεβαιώνονται από 35 υπογράφοντες. Στα μέλη του club έχουν συμπεριληφθεί τόσο ο πρίγκιπας Κάρολος όσο και ο γιος του, πρίγκιπας Γουίλιαμ.

8. Capital Club

Το ξενοδοχείο βρίσκεται στο Ντουμπάι και είναι αποκλειστικό business Club. Αν και οι αμοιβές είναι απόρρητες, θα πρέπει να ξέρετε πως τα περισσότερα από τα μέλη του συλλόγου είναι διευθύνοντες σύμβουλοι, διευθυντές ή ιδρυτές οργανώσεών.

7. Silencio

Άνοιξε μόλις το 2011, ωστόσο, έχει αναγνωριστεί ως ένα από τα καλύτερα στο Παρίσι. Η συνδρομή κυμαίνεται από 1000 δολάρια έως 1.900 δολάρια ετησίως συν 85 δολάρια ανά μήνα. Ανοίγει τις πόρτες του αυστηρώς για δημιουργικά άτομα που έχουν επιδείξει ισχυρή θέληση στο επαγγελματικό τους πεδίο. Το club διαθέτει εστιατόριο, μπαρ, ιδιωτική αίθουσα προβολών, βιβλιοθήκη τέχνης και μια αίθουσα συναυλιών. Οι τοίχοι στο εσωτερικό είναι από χρυσό και από τούβλα.

6. Soho House

Το Soho House ιδρύθηκε το 1995 στο Λονδίνο, αλλά έκτοτε έχει επεκταθεί σε όλη την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική. Το club διαθέτει εστιατόρια και μπαρ, γυμναστήριο, πισίνα και spa. Για να γίνετε μέλος, δεν αρκεί να έχετε 2.000 δολάρια που είναι η ετήσια συνδρομή αλλά να πάρετε την έγκριση και από δύο άτομα που είναι ήδη μέλη. Το club έχει αρνηθεί επανειλημμένως να κάνει μέλος του την Kim Kardashian.

5. Ivy

Το Ivy είναι ένα από τα πιο γνωστά εστιατόρια στο Λονδίνο, αλλά το prive club είναι καλά κρυμμένο αφού για να μπείτε θα πρέπει πρώτα να περάσετε μέσα από ένα ανθοπωλείο. Η Λέσχη αποτελείται από 3 ορόφους και βρίσκεται πάνω από το εστιατόριο. Διαθέτει τραπεζαρία, βιβλιοθήκη και χώρους ψυχαγωγίας. Είναι επίσης γνωστό για τα θερμαινόμενα παγκάκια και τα καθίσματα του. Ο μόνος τρόπος για να γίνετε μέλος είναι να λάβετε μια πρόσκληση και να πληρώσετε την ετήσια συνδρομή των 1.400 δολαρίων συν μια αμοιβή της τάξεως των 700 δολαρίων.

4. Duquesne Club

Ιδρύθηκε το 1873 στο Pittsburgh της Πενσυλβανίας. Για να γίνετε μέλος θα πρέπει να λάβετε πρόσκληση από άτομο που είναι ήδη μέλος. Η συνδρομή ανέρχεται από 9.000 δολάρια έως 4.000 δολάρια ετησίως. Η λέσχη έχει μετονομαστεί σταθερά ως το # 1 City Club στην Αμερική. Ο Ρόναλντ Ρέιγκαν και ο Μπιλ Κλίντον είναι μερικοί από τους επισκέπτες του.

3. Cercle de Lorraine

Το Cercle de Lorraine είναι αποκλειστικό Business Club που βρίσκεται στις Βρυξέλλες. Η ετήσια συνδρομή ανέρχεται από 2.400 δολάρια ως 2.000 δολάρια. Εκεί μπορείτε να απολαύσετε ιδιωτικές εκδηλώσεις, τένις, ιστορικά αυτοκίνητα. Θα έχετε επίσης πρόσβαση σε πάνω από 68 διαφορετικούς χώρους στάθμευσης γύρω από το Βέλγιο με αποκλειστικές εκπτώσεις, έτσι ώστε να μην ανησυχείτε ποτέ για το πάρκινγκ.

2. The Clubhouse

Βρίσκεται στην Αργεντινή αλλά είναι καλά κρυμμένο. Προσφέρει πανέμορφες σουίτες, βεράντα, δύο μπαρ, πισίνα, κήπο και πρόσβαση σε ιδιωτικές εκδηλώσεις και πρόσβαση σε άλλα club συμπεριλαμβανομένου του Kee Club. Για να συμμετάσχετε, θα πρέπει να υποβάλετε αίτηση και να περάσετε επιτυχώς την συνέντευξη. Και φυσικά να πληρώσετε 750 δολάρια το χρόνο.

1. Roppongi Hills Club

Με θέα την πολύβουη πόλη του Τόκιο, από τον 51ο όροφο του Roppongi Hills Mori Tower, θα βρείτε το prive club Roppongi Hills Club. Διαθέτει επτά εστιατόρια, δύο μπαρ και κενές αίθουσες για εκδηλώσεις και συναντήσεις.Το κόστος εγγραφής ανέρχεται στα 11,697 δολάρια συν 1, 755 δολάρια κάθε χρόνο, αλλά πρώτα, θα πρέπει να περάσετε από εξονυχιστικό έλεγχο.

Keywords
Τυχαία Θέματα