Α. Ανδρεάδης: Το νέο «στοίχημα» για τον απερχόμενο πρόεδρο του ΣΕΤΕ

Της Στεφανίας Σούκη

Την προηγούμενη εβδομάδα το Ikos Dassia πραγματοποίησε την πρώτη του κράτηση για τη σεζόν του... 2018.

Αυτό θα είναι και το νέο, ιδιαίτερα απαιτητικό, σύμφωνα με τον ίδιο, νέο «στοίχημα» όπου θα επικεντρώσει τις δυνάμεις του ο απερχόμενος πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων, κ. Ανδρέας Ανδρεάδης, μετά την ολοκλήρωση της θητείας του και την αλλαγή σκυτάλης στον ΣΕΤΕ μέσα στον τρέχοντα μήνα.

Σε έναν χρόνο ακριβώς από σήμερα, στις 3 Μαΐου

του 2018, προγραμματίζεται να ανοίξει το νέο μέλος της αλυσίδας Ikos Resorts στην Κέρκυρα, ύστερα από το ριζικό lifting και την επένδυση των 110 εκατ. ευρώ που έχει ήδη ξεκινήσει στα πρώην ξενοδοχεία Corfu Chandris και Dassia Chandris στην Κέρκυρα, σε συνέχεια της συμφωνίας εξαγοράς που ανακοινώθηκε πέρυσι. Τα τελευταία, θα ανακαινιστούν πλήρως και θα λειτουργήσουν ως ενιαία μονάδα- Ikos Dassia- με 410 δωμάτια, σουίτες και bungalows και στόχο τη μέση τιμή σεζόν ανά δωμάτιο στα 500 ευρώ, νούμερο, άκρως ...φιλόδοξο αλλά ταυτόχρονα και ...απαραίτητο για τον ελληνικό τουρισμό, ο οποίος θα πρέπει να στοχεύσει στα πιο «γεμάτα» πορτοφόλια ώστε να αυξήσει συνολικά τις εισπράξεις.

«Εχουμε βάλει στοίχημα να φέρουμε περισσότερο τουρισμό υψηλότερων εισοδημάτων στην Κέρκυρα, η οποία έχει το πλεονέκτημα του χαμηλότερου χρόνου πτήσης από την Ευρώπη σε σύγκριση με άλλους δημοφιλείς ελληνικούς προορισμούς», αναφέρει σχετικά ο κ. Ανδρεάδης, συμπληρώνοντας ότι η πρώτη εικόνα ως προς τη ζήτηση είναι θετική, με την προσδοκία της προσθήκης επιπλέον απευθείας πτήσεων για το νησί, ώστε να διευκολυνθεί περαιτέρω η πρόσβαση.

Το Ikos Dassia θα προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών κι εγκαταστάσεων ακολουθώντας το μοντέλο πολυτελών διακοπών της αλυσίδας, προσφέροντας σε ένα ενιαίο «πακέτο», διεθνείς μεσογειακές επιλογές τουλάχιστον πέντε εστιατορίων, τα περισσότερα με υπογραφή βραβευμένων chef με αστέρια Michelin, 24ωρο room service και mini bar, λίστα κρασιών 300 ελληνικών και ευρωπαϊκών ετικετών, γαστρονομία στηριζόμενη σε φρέσκα τοπικά προϊόντα, ποικιλία δραστηριοτήτων και διασκέδασης για όλη την οικογένεια και το καινοτόμο πρόγραμμα Dine Out που δίνει στους πελάτες της Ikos Resorts την δυνατότητα να δειπνούν χωρίς χρέωση, εκτός ξενοδοχείου, σε επιλεγμένα εστιατόρια της περιοχής.

Εκτός από το Ikos Dassia, το ερχόμενο φθινόπωρο ξεκινούν εντατικά οι εργασίες και για τη δημιουργία του Ikos Kefalos στην υφιστάμενη, κλειστή ξενοδοχειακή μονάδα του πρώην Club Med, η οποία θα ανακαινισθεί πλήρως επίσης με 410 δωμάτια, σουίτες και bungalows και θα ανοίξει την άνοιξη του 2019, με μία συνολική επένδυση της τάξεως των 90 εκατ. ευρώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα