Wall Street: Ισχυρά κέρδη για τον Dow Jones – Η Boeing «απογειώνει» τον βιομηχανικό δείκτη

Τη χθεσινή κακή της εικόνα επιχειρεί να αντιστρέψει το Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης κατά τη σημερινή του συνεδρίαση, με τον βιομηχανικό δείκτη Dow Jones να καταγράφει άνοδο περίπου 400 μονάδων, λαμβάνοντας ώθηση από τους κλάδους της ενέργειας, των βιομηχανιών και των χρηματοοικονομικών.

Αυτή την ώρα ο Dow Jones σημειώνει άνοδο 383 μονάδες ή 1,22% στις 31.920 μονάδες. Ο S&P 500 σημείωσε άνοδο 1,1% στις 3.918 μονάδες, ενώ ο δείκτης Nasdaq κατάφερε να διαγράψει απώλειες της τάξεως του 1,3% και αυτή την ώρα βρίσκεται στο συν 0,60%

στις 13.545 μονάδες.

Η μετοχή της Boeing καταγράφει άνοδο 7,4%, ενώ η Chevron ανεβαίνει 4%. Goldman Sachs, American Express και Caterpillar αυξάνουν τη θέση τους με τις μετοχές τους να διαπραγματεύονται κατά 2% υψηλότερα.

Σε κλοιό πιέσεων βρίσκονται η Apple, η Microsoft, η Amazon και το Facebook διαπραγματεύονται στα κόκκινα αγγίζοντας τα χαμηλότερα επίπεδα ημέρας, επηρεασμένες από τις αποδόσεις του 10ετούς αμερικανικού ομολόγου οι οποίες βρίσκονται στο 1,4%, σημειώνοντας την υψηλότερη απόδοση από τον Φεβρουάριο του 2020, την ώρα που ο πρόεδρος της FED Τζερόμ Πάουελ επιχειρεί να καθησυχάσει για την πορεία της αμερικανικής οικονομίας.

Διαβάστε περισσότερα

Δημοσιονομική «βόμβα» πυροδοτούν οι αποδόσεις των ομολόγων

«Τρενάκι του τρόμου» η πορεία του Bitcoin – Τι κρύβεται πίσω από τις ακραίες διακυμάνσεις στην τιμή του

Eπιδότηση για e-shops: Πότε είναι αφορολόγητη και ακατάσχετη – Τι ισχύει για τις Επιστρεπτέες

Keywords
Τυχαία Θέματα