TUI: Τα νέα ξενοδοχεία της στην Ελλάδα- 20 προσθήκες σε 11 χώρες

Επεκτείνει περαιτέρω τη θέση της ως διαχειριστής ξενοδοχειακών μονάδων η TUI Group ενδυναμώνοντας έτσι τον ξενοδοχειακό τομέα του ομίλου στο πλαίσιο και της στροφής της σε ιδιόκτητες μονάδες.

Στις επόμενες εβδομάδες πρόκειται να εγκαινιαστούν συνολικά πάνω από 20 ξενοδοχειακές μονάδες σε 11 χώρες, τα οποία θα λειτουργούν με τα εμπορικά σήματα της TUI. Υψηλή ανάπτυξη παρουσιάζουν ιδιαίτερα τα ξενοδοχεία

concept του ομίλου TUI, τα οποία είναι τα TUI Sensimar, TUI Family Life και TUI Sensatori. Το «all inclusive» concept των TUI Magic Life Club ξεκινάει με τρεις νέες μονάδες το καλοκαίρι και τα κοινοπρακτικά επιχειρηματικά σχήματα Riu και Atlantica επεκτείνουν επίσης το χαρτοφυλάκιό τους.

«Τα ξενοδοχεία, οι κρουαζιέρες και οι εκδρομές στους προορισμούς είναι τα μεγάλα πεδία ανάπτυξης για την TUI. Ήδη σήμερα περίπου το 70% των αποτελεσμάτων του ομίλου προέρχεται από αυτές τις δραστηριότητες. Εστιάζουμε σε αυτούς τους τομείς για την περαιτέρω ανάπτυξη του ομίλου. Οι tour operators του ομίλου συνεισφέρουν το 30% του αποτελέσματος της TUI. Επενδύουμε αποφασιστικά σε ξενοδοχεία, πλοία και στην επέκταση των ψηφιακών πλατφορμών στον τομέα των εκδρομών», δήλωσε ο κ. Sebastian Ebel, μέλος του διοικητικού συμβουλίου της TUI ο οποίος εκπροσωπεί τους τομείς ξενοδοχείων, κρουαζιέρας και εμπειριών στον όμιλο. Σήμερα, στον όμιλο TUI ανήκουν περίπου 380 ξενοδοχεία και 17 κρουαζιερόπλοια.

Την 1η Μαΐου δέκα νέα ξενοδοχεία άνοιξαν σε μία μόλις ημέρα τις πύλες τους για τους πελάτες. Στις επόμενες εβδομάδες ακολουθούν άλλες μονάδες. Μέχρι το τέλος της καλοκαιρινής περιόδου, περισσότερα από 20 νέα ξενοδοχεία θα συμπληρώσουν την προσφορά του «adults only» εμπορικού σήματος TUI Sensimar παγκοσμίως.

Η Ελλάδα
«Αναπτυσσόμαστε και στην Ελλάδα τόσο με τα ιδιόκτητα ξενοδοχεία όσο και με εμπορικά σήματα ξενοδοχείων concept με την Atlantica, με την οποία διατηρούμε μακροχρόνια κοινοπραξία, καθώς και με άλλους ξενοδοχειακούς εταίρους στην Ελλάδα», δήλωσε ο κ. Ebel.

Μια ιδιαίτερη καινοτομία για τις ξενοδοχειακές επενδύσεις στην TUI είναι η απόκτηση ξενοδοχειακού συγκροτήματος στην Κω, μέσω της νέας διαδικασίας πλειστηριασμού στην οποία η κοινοπραξία της TUI με την κυπριακών συμφερόντων Atlantica, επικράτησε επιτυχώς (για το συγκρότημα της Lakitira). Μάλιστα είναι η πρώτη φορά που ο όμιλος αποκτά μέσω πλειστηριασμού των τριών ξενοδοχείων στην Κω. Η Atlantica είναι μέλος της TUI Group κι εκπροσωπείται στην Κύπρο, την Ελλάδα και την Αίγυπτο με συνολικά 50 ξενοδοχειακές μονάδες.
Τα τρία πρώην ξενοδοχεία Lakitira ενσωματώθηκαν επίσημα στο χαρτοφυλάκιο της TUI. Επίσης, στην Ελλάδα ανοίγουν την περίοδο αυτή: ένα νέο TUI Family Life στην Κρήτη, το TUI Family Life Elounda Breeze, καθώς και τα εξής τέσσερα ξενοδοχεία του «adults only» εμπορικού σήματος TUI Sensimar: TUI Sensimar Atlantica Belvedere Resort & Spa στην Κω, TUI Sensimar Zante Maris στη Ζάκυνθο, TUI Sensimar Insula Alba στην Κρήτη και το TUI Sensimar Meltemi Blu στη Σαντορίνη επεκτείνουν την προσφορά για τους διεθνείς πελάτες της TUI.

Ποια είναι η TUI
H TUI Group είναι ο μεγαλύτερος ευρωπαϊκός τουριστικός όμιλος και δραστηριοποιείται σε περίπου 180 προορισμούς σε όλο τον κόσμο. Η έδρα της βρίσκεται στη Γερμανία, ενώ η μετοχή της TUI είναι εισηγμένη στο FTSE 100, τον κορυφαίο δείκτη του Χρηματιστηρίου Αξιών του Λονδίνου, καθώς επίσης και στην εξωχρηματιστηριακή αγορά της Γερμανίας. Η TUI προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες στους περίπου 27 εκατομμύρια πελάτες της, από τους οποίους 21 εκατομμύρια βρίσκονται στην Ευρώπη. Ολόκληρη η τουριστική αλυσίδα της προστιθέμενης αξίας βρίσκεται υπό τη σκέπη του ομίλου. Σε αυτή συγκαταλέγονται περίπου 380 ιδιόκτητα ξενοδοχεία και θέρετρα πολύ γνωστών αλυσίδων, όπως η RUI και η Robinson και 16 κρουαζιερόπλοια, από τα υπερπολυτελή MS Europa και MS Europa 2 έως το στόλο της TUI Cruises με το «Mein Schiff» και των κρουαζιερόπλοιων της Marella Cruises στην Αγγλία. Στον όμιλο ανήκουν επίσης κορυφαίοι διεθνείς τουριστικοί πράκτορες, 1.600 ταξιδιωτικά γραφεία στην Ευρώπη καθώς επίσης και πέντε ευρωπαϊκές αεροπορικές εταιρείες με περίπου 150 σύγχρονα αεροπλάνα μέσων και μεγάλων αποστάσεων.

Keywords
Τυχαία Θέματα