Stella Maxwell και Lily Aldridge οι πρωταγωνίστριες της νέας σειράς της Victoria's Secret

Δύο από τα μεγαλύτερα ονόματα της βιομηχανίας του modelling, η Stella Maxwell και η Lily Aldridge ηγούνται την εντυπωσιακή αφρόκρεμα μοντέλων που θα παρουσιάσουν την νέα σειρά εσωρούχων της Victoria's Secret, μαζί με την Martha Hunt, Taylor Hill και Elsa Hosk.

Τα εκθαμβωτικά αστέρια της πασαρέλας, θα αναδείξουν την μοναδική σιλουέτα

τους, καθώς θα λανσάρουν την τελευταία σειρά, Body by 'Victoria 'The Easy Collection'.

Πρέπει κάποια να έχει θεϊκό σώμα για να κατακτήσει μια θέση ως άγγελος της Victoria's Secret και δεν αποτελεί έκπληξη πως αυτά τα κορίτσια, μας κάνουν να ανυπομονούμε για την νέα κολεξιόν εσωρούχων.

Στις πρώτες φωτογραφίες της καμπάνιας που κυκλοφόρησαν, η Lily έκλεψε τις εντυπώσεις με ένα ναυτικό μπλε, ανάγλυφο σετ.

Η Stella από την άλλη κόβει την ανάσα ποζάροντας προκλητικά και με βλέμμα πολλά υποσχόμενο, αναδεικνύει την καλλίγραμμη σιλουέτα της και το baby blue σετ εσωρούχων.

Η ξανθιά σεξοβόμβα, που προσφάτως διατηρούσε ερωτική σχέση με την Miley Cyrus, χαρίζει ακόμα μια προκλητική πόζα, αλλά αυτή την φορά με κάτι πιο χαλαρό.

«Δεν πρέπει να συγκρίνεις τον εαυτό σου με κανέναν. Να είσαι εσύ. Να είσαι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου, γιατί είσαι μοναδική. Δεν υπάρχει καμία άλλη σαν εσένα», δήλωσε χαρακτηριστικά το ξανθό αγγελάκι της Victoria's Secret.

Keywords
Τυχαία Θέματα