Space Hellas: Ο Σωτήρης Καραγιάννης αναλαμβάνει Head of Technology Innovation

Την ανάληψη των νέων καθηκόντων του Σωτήρη Καραγιάννη, ως Head of Technology Innovation της εταιρείας, με στόχο τη διερεύνηση των καινοτόμων τεχνολογικών εξελίξεων και των επιχειρηματικών ευκαιριών που δημιουργούνται στις παγκόσμιες αγορές, ανακοίνωσε σήμερα η Space Hellas.

Όπως σημειώνει η εταιρεία στο ανακοινωθέν, οι τεχνολογικές προκλήσεις όπως τa Big

Data, Artificial Intelligence, Blockchain, Cybersecurity, αλλά και o ψηφιακός κόσμος του IoT, των Smart Cities και των Digital Citizens, αποτελούν προκλήσεις στις οποίες η Space Hellas έχει στρέψει έντονα το ενδιαφέρον της και επενδύει, προκειμένου να ενισχύσει σημαντικά τη θέση της στην αγορά του ψηφιακού μετασχηματισμού.

O Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, Δρ. Ιωάννης Μερτζάνης, τόνισε ότι: «Η αξιοποίηση των επιχειρηματικών ευκαιριών στον τομέα της τεχνολογικής καινοτομίας και της εξωστρέφειας, αποτελεί στρατηγική απόφαση της Space Hellas. H αναβάθμιση του Σωτήρη Καραγιάννη στον ρόλο του Head of Technology Innovation, αποτελεί ένα ακόμα σταθερό βήμα της εταιρείας προς την κατεύθυνση αυτή.»

Ο Σωτήρης Καραγιάννης, είναι απόφοιτος του Τμήματος Τεχνητής Νοημοσύνης του Πανεπιστημίου του Εδιμβούργου της Μ. Βρετανίας. Είναι στέλεχος της εταιρείας από το 2001 και έχει αναλάβει θέσεις ευθύνης τόσο στον τεχνολογικό, όσο και στον εμπορικό τομέα. Έχει διατελέσει Senior Solutions Architect, Product Design Manager, Business Development Manager και τελευταία κατείχε τη θέση του Εμπορικού Διευθυντή Β. Ελλάδος. Διαθέτει μεγάλη εμπειρία στο Software Development και στο Integration Συστημάτων. Εδώ και 8 χρόνια συμβουλεύει ελληνικά και ξένα startups στην Ευρώπη και στο Silicon Valley, στις τεχνολογίες της Τεχνητής Νοημοσύνης, Μηχανικής Μάθησης (Machine Learning), ασφάλειας λογισμικού και του Blockchain και στους τομείς των Smart Cities, e-Gov, e-Health, Fintech & Team Collaboration, με vendors όπως η Microsoft, Cisco, Oracle, IBM, Dell EMC, Netapp, κ.α.

Keywords
Τυχαία Θέματα