Ryanair: Εκπτωση €10 στα νέα μέλη του "My Ryanair" για την επόμενη πτήση τους

Εκπτωση 10€ στα νέα μέλη του "My Ryanair" για την επόμενη πτήση τους ανακοίνωσε σήμερα, 7 Σεπτεμβρίου, η Ryanair.

Το "My Ryanair" προσφέρει στους πελάτες ταχύτερη πρόσβαση στους χαμηλότερους ναύλους στην Ευρώπη, δίνοντας τους παράλληλα την δυνατότητα να δημιουργήσουν προφίλ, να αποθηκεύσουν με ασφάλεια τα στοιχεία των ταξιδιωτικών εγγράφων τους και τα στοιχεία πληρωμής, καθώς και να ρυθμίσουν τις ταξιδιωτικές τους προτιμήσεις. Τα μέλη του

"My Ryanair", μπορούνε να επωφεληθούν από μία απόλυτα εξατομικευμένη ψηφιακή εμπειρία στο Ryanair.com, ενώ σύντομα θα έχουν πρόσβαση σε αποκλειστικές προσφορές και εκπτώσεις.

Πάνω από 11 εκατομμύρια πελάτες έχουνε ήδη εγγραφεί στο "My Ryanair" μέχρι σήμερα, ενώ η Ryanair εξακολουθεί να αναβαθμίζει την ψηφιακή της πλατφόρμα μέσω του προγράμματος "Always Getting Better".

Ο Kenny Jacobs της Ryanair δήλωσε:

"Πάνω από 11 εκατομμύρια πελάτες έχουνε ήδη εγγραφεί στο "My Ryanair", απολαμβάνοντας ταχύτερες κρατήσεις και check-ins μέσα από μία εξατομικευμένη ψηφιακή εμπειρία. Ενόψει της προσφοράς "Sign Up & Save", όλα τα νέα μέλη του "My Ryanair" που κάνουν κράτηση για μία πτήση θα λάβουν 10€ έκπτωση για την επόμενη κράτησή τους με την Ryanair. Η προσφορά είναι διαθέσιμη μόνο μέχρι τα μεσάνυχτα της Παρασκευής, 9 Σεπτεμβρίου."

Keywords
Τυχαία Θέματα