Paul Kidner: ‘Eνας social manager

Πάνω από 40 νέες μικρές και τοπικές επιχειρηματικές προσπάθειες σε όλη την Ελλάδα έχουν βρει ένα χέρι βοήθειας από τον οργανισμό The People's Trust. Πρόκειται για μια ελληνοαγγλική πρωτοβουλία, ένα ιδιωτικά χρηματοδοτούμενο μη - κερδοσκοπικό οργανισμό που υποστηρίζει νεοσύστατες και υφιστάμενες μικρές επιχειρήσεις όλων των κλάδων, παρέχοντας υπηρεσίες επιχειρηματικής ανάπτυξης και μικροχρηματοδότησης μέχρι το ποσό των 10 χιλιάδων ευρώ.

Το The People's Trust

στοχεύει να συμβάλει στη μείωση της ανεργίας στην Ελλάδα μέσω της ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας, προσφέροντας στους «επιχειρηματίες του αύριο» τις γνώσεις και τα εργαλεία που χρειάζονται για να μετατρέψουν τις ιδέες τους σε βιώσιμες επιχειρήσεις.

Το The People's Trust δραστηριοποιείται στην Ελλάδα για να συμβάλλει στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, να προωθήσει την κουλτούρα της επιχειρηματικότητας και να διαμορφώσει τις προϋποθέσεις πολλαπλασιαστικών οφελών στην οικονομία.

Την ευθύνη της γενικής διεύθυνσης του οργανισμού έχει ένας Ελληνο-βρετανός, ο Paul Kidner . Ο τελευταίος έχει πολυετή εμπειρία στην ανάπτυξη επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται κυρίως στους τομείς της τεχνολογίας, των online ΜΜΕ, καθώς και στον κοινωνικό χώρο. Ήταν υπεύθυνος του προγράμματος PRAKSIS Business Coaching Center που κέρδισε το βραβείο «Νεανικής Επιχειρηματικότητας» στα Education Business Awards 2016.

O Kidner ίδρυσε και ανέπτυξε την crowdfunding πλατφόρμα "One-up" που καλύπτει την ανάγκη νεοφυών επιχειρήσεων για εύρεση εναλλακτικών πηγών χρηματοδότησης. Είναι, επίσης, πιστοποιημένος coach και σύμβουλος Οργανωτικής Ανάπτυξης, με ειδίκευση στο coaching στελεχών, στην οργανωτική και προσωπική ανάπτυξη, την καινοτομία και την κοινωνική επιδραστικότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα