O Chuck Smith, που πλημμυρίζει τις ΗΠΑ με αναψυκτικά μαριχουάνας, κοιτάζει προς τη Wall Street!

Η Dixie Brands Inc., η αμερικανική εταιρεία ποτών που περιέχουν μαριχουάνα, εξετάζει μια αρχική δημόσια προσφορά (IPO) για εισαγωγή στο χρηματιστήριο προς το τέλος αυτού του έτους ή στις αρχές του επόμενου, καθώς αναζητά κεφάλαια για επέκταση και εξαγορές των, όπως και να το κάνουμε, πρωτότυπων προϊόντων της.

Η εταιρεία, η οποία δεν έχει ακόμη εξουσιοδοτήσει

πιστωτικά ιδρύματα να ξεκινήσουν τη σχετική διαδικασία, παρακολουθεί την αντίστοιχη εξέλιξη για την εισαγωγή της στη χρηματαγορά του Καναδά, δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος Chuck Smith σε συνέντευξή του στο περιθώριο της διάσκεψης Cannabis Invest U.K. στο Λονδίνο. Η Dixie θα έχει έσοδα φέτος, που ανέρχονται σε περίπου 20 εκατομμύρια δολάρια και μέχρι περίπου 50 εκατομμύρια δολάρια το 2019, δήλωσε ο Smith.

"Χρειαζόμαστε πρόσβαση σε κεφάλαια, χρειαζόμαστε ρευστότητα επειδή η ανάπτυξη αυτή είναι πολύ δαπανηρή", δήλωσε ο Smith, ο οποίος ίδρυσε την εταιρεία το 2009 και παραμένει ο πλειοψηφών μέτοχος. «Θα συνεχίσουμε να αποκτούμε σήματα και να καινοτομούμε».

Η Dixie, η οποία παράγει λεμονάδες από μούρα, ρίζες μπύρας και σοκολάτες, με βάση την κάνναβη, έκλεισε τον τρέχοντα μήνα ένα γύρο χρηματοδότησης ύψους 4 εκατομμυρίων δολαρίων, καθώς σκοπεύει να επεκτείνει τις δραστηριότητές της σε μέχρι 10 ακόμη πολιτείες των ΗΠΑ, από τέσσερις πολιτείες που σήμερα κυκλοφορούν τα προϊόντα της και οι οποίες περιλαμβάνουν το Κολοράντο και την Καλιφόρνια.

Keywords
Τυχαία Θέματα