Night Men: Εκδιδόμενοι άνδρες γέμισαν τους δρόμους της Αιγύπτου

Τη νύχτα ο κεντρικός δρόμος στην Γκίζα (αιγυπτιακή πόλη έξω από το Κάιρο, γνωστή για της πυραμίδες της), γεμίζει με "πεταλούδες της νύχτας", μόνο που τυχαίνει τα εκδιδόμενα αυτά άτομα να είναι άνδρες.

Το ρωσικό πρακτορείο Sputnik μίλησε με άνδρες που εκπορνεύονται ώστε να διαπιστωθεί ο λόγος που τους οδήγησε στο "πεζοδρόμιο". Νεαροί άνδρες, που θα μπορούσαν να δουλεύουν ως πορτιέρηδες σε κλαμπ, πουλούν το κορμί τους στους δρόμους της Αιγύπτου.

Σύμφωνα με το Sputnik οι άνδρες αυτοί,

γνωστοί στην Αίγυπτο ως "night men" αποφάσισαν να εκπορνευτούν απλά γιατί δεν ήθελαν να βρουν μια κανονική δουλειά σαν αυτές που κάνουν οι νέοι της ηλικία τους.

Οι νεαροί μιλούν σε γυναίκες που περνούν από κοντά τους, ώστε να "προσελκύσουν" πελατεία και να περάσουν μαζί του μία νύχτα επί χρήμασι.

Δεκάδες άνδρες στέκονται στις άκρες των δρόμων ώστε να είναι εύκολη η προσέγγιση τους σε οδηγούς που επιθυμούν να πληρώσουν για μία βραδιά μαζί τους.

"Αφού τελείωσα το ΤΕΙ μου δεν βρήκα δουλειά σε ξενοδοχείο και ξεκίνησα να εκπορνεύομαι", αναφέρει στο Sputnik ένας νεαρός Αιγύπτιος με το όνομα Muhaya.

"Όταν άρχισαν να με ρωτούν πελάτισσες ξενοδοχείων αν θα πήγαινα μαζί τους για χρήματα, κατάλαβα ότι πλήρωναν πολύ καλά, δίνοντας περισσότερα χρήματα για μία νύχτα από όσα θα έβγαζα σε έναν ολόκληρο μήνα", σημειώνει.

Προσπάθησαν να δουλέψω και ως σεκούριτι αλλά η εταιρεία έκλεισε και έτσι γύρισα στην συγκεκριμένη δουλειά, συμπληρώνει.

"Όταν έγραψα (στο λογαριασμό του στα Social Media) τα πόσα χρήματα κέρδισα επειδή συνόδεψα δύο Αμερικανίδες για ένα... ποτό την επόμενη μέρα ξύπνησα χωρίς καθόλου λεφτά, τα λάθη του πρωτάρη", λέει.

Ο Muhaya αποκαλύπτει ότι έχει πάει με 300 γυναίκες από την Βόρεια Αμερική, την Αυστραλία και τον Περσικό Κόλπο.

"Ειδικά αυτές από τον Περσικό Κόλπο" πληρώνουν πολύ καλά, τονίζει.

Άλλος νεαρός που εκπορνεύεται, ο Μamduh, δήλωσε στο Sputnik ότι ήθελε να δουλέψει ως γιατρός όμως αφού αποφοίτησε από τη ιατρική σχολή του τοπικού πανεπιστημίου συνειδητοποίησε ότι θα έβγαζε περισσότερα χρήματα ως συνοδός.

"Δουλεύω ήδη ως συνοδός για 10 χρόνια και δεν μπορώ καν να μετρήσω τις χώρες από όπου προέρχονται οι γυναίκες που μου ζήτησαν σεξ", τονίζει.

"Ο μεγαλύτερος όγκος των πελατισσών μας έρχεται από ξενοδοχεία όπου ξέρουμε κάποιον που μας φέρνει σε επαφή με τους πελάτες. Τώρα με την πτώση στον τουρισμό (λόγω των τρομοκρατικών χτυπημάτων), χρειάζεται να βγαίνουμε στους δρόμους για δουλειά", λέει ο Manduh.

Ο 20χρονος Ομάρ, δουλεύει ως αγρονόμος το πρωί και ως ιερόδουλος το βράδυ, όπου εξυπηρετεί πελάτες και των δύο φύλων.

"Η αστυνομία μας δημιουργεί προβλήματα διώχνοντας μας από τους δρόμους. Έτσι χάνουμε πελάτες", παραπονιέται ο Ομάρ.

Βέβαια όπως σημειώνεται υπάρχουν και κάποιοι αστυνομικοί που... κάνουν τα στραβά μάτια ακολουθώντας το ρητό "ζήσε και άσε του άλλους να ζήσουν".

Keywords
Τυχαία Θέματα