“MBA in Shipping”: Απονομή διπλωμάτων πρώτου έτους λειτουργίας του αγγλόφωνου distance learning (pics)

Σε μία λαμπρή τελετή (17-12-2021) στο Αμφιθέατρο “Γιάννης Καράλης” του Πανεπιστημίου Αιγαίου στη Χίο πραγματοποιήθηκε η απονομή πτυχίων και διπλωμάτων του προπτυχιακού και των Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων σπουδών «Ναυτιλία, Μεταφορές και Διεθνές Εμπόριο-ΝΑΜΕ» και “MBA in Shipping” του Τμήματος Ναυτιλίας και Επιχειρηματικών Υπηρεσιών του Πανεπιστημίου Αιγαίου για το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021.

Ιδιαίτερη στιγμή αποτέλεσε η αποφοίτηση των πρώτων Διπλωματούχων τoυ αγγλόφωνου distance learning “MBA in Shipping”,

που ξεκίνησε τη λειτουργία του την περσινή χρονιά.

Το πρόγραμμα φιλοδοξεί να συμβάλει στην ανάδειξη εξειδικευμένων στελεχών για διακεκριμένη σταδιοδρομία υψηλής στάθμης στις ναυτιλιακές επιχειρήσεις, οργανισμούς και φορείς της ναυτιλίας, στην Ελλάδα και διεθνώς.

Το “MBA in Shipping” κεφαλαιοποιεί την ισχυρή θεσμοθετημένη συνεργασία του Πανεπιστημίου Αιγαίου με τους φορείς και τις επιχειρήσεις του ναυτιλιακού κλάδου και αξιοποιεί την παράδοση και ηγετική θέση της Χίου στην παγκόσμια ναυτιλία.

Η τελετή ολοκληρώθηκε με την απονομή υποτροφιών και βραβείων σε αριστεύσαντες και αριστεύσασες διπλωματούχους. Σημαντικό μέρος των υποτροφιών και χρηματικών βραβείων απονεμήθηκε από εκπροσώπους θεσμών, φορέων και επιχειρήσεων της ναυτιλίας – χορηγών του Τμήματος, που διαχρονικά στηρίζουν τις δραστηριότητές του.

Διαβάστε ακόμη:

Flurona: Η νέα λέξη της χρονιάς (Flu + corona) νοσεί από κορωνοϊό 

Φθηνότεροι οι λογαριασμοί στην κινητή τηλεφωνία: Ποιοι θα δουν αυτόματα μειώσεις – Ποιοι πρέπει να κάνουν αίτηση

Αυξήσεις στο ρεύμα: Έρχονται νέα μέτρα για στήριξη σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις

Keywords
Τυχαία Θέματα