Kατατέθηκαν οι προσφορές για τη Forthnet

Στην υποβολή προσφοράς για το 32,4% της Forthnet προχώρησε το κοινό σχήμα της Vodafone Hellas και της Wind στο πλαίσιο της διαδικασίας που έχουν κινήσει οι τράπεζες, ενώ σε αντίστοιχη

κίνηση φαίνεται ότι προχώρησε και ο έτερος ενδιαφερόμενος, ο όμιλος Αntenna ο οποίος ήταν ιδιαίτερα «ζεστός» ειδικά για το κομμάτι της συνδρομητικής τηλεόρασης της Nova.

Η σημερινή εξέλιξη έρχεται μετά από αλλεπάλληλες παρατάσεις που είχαν δοθεί το τελευταίο διάστημαε, ενώ σήμερα Παρασκευή είχε προγραμματιστεί η κατάθεση των δεσμευτικών προσφορών. Το κοινο σχήμα των Vodafone - Wind εστιάζουν ιδιαίτερα στο κομμάτι της συνδρομητικής βάσης της εταιρείας που μεταφράζεται σε 672 χιλιάδες νοικοκυριά, 556 χιλιάδες συνδρομητές broadband και 396 χιλιάδες συνδρομητές Pay-TV λιανικής.

Η διαδικασία πάντως φαίνεται ότι έχει ακόμη αρκετό δρόμο να διανύσει και να κρατήσει σε... μάκρος, κάτι για το οποίο φαίνεται να είναι προετοιμασμένη και η πλευρά των επενδυτών, με δεδομένο, μεταξύ άλλων και το μεγάλο «αγκάθι» των δανείων, ενώ αναμένεται και η επίσημη τοποθέτηση των τραπεζών (Πειραιώς, Alpha και Εθνική) .

Keywords
Τυχαία Θέματα