Johnson & Johnson: Άνω των προβλέψεων κέρδη και έσοδα

Ξεπέρασε τις εκτιμήσεις της Walkl Street για τα αποτελέσματα δ' τριμήνου η Johnson & Johnson.

Η αμερικανική εταιρεία υγείας είχε έσοδα 20,2 δισ. δολ., σημειώνοντας αύξηση 11,5% σε σχέση με έναν χρόνο πριν, ενώ εξαιρουμένης της επίδρασης εξαγορών, αποεπενδύσεων και συναλλαγματικών αποκλίσεων, οι παγκόσμιες

πωλήσεις της αυξήθηκαν κατά 4,2%.

Υπενθυμίζεται ότι πέρυσι η J&J έκλεισε συμφωνία ύψους 30 δισ. δολ. για την εξαγορά της ελβετικής εταιρείας βιοτεχνολογίας Actelion, ενώ προσφάτως λάνσαρε στην αγορά και ένα νέο φάρμακο για την ψωρίαση.

Η εταιρεία προβλέπει έσοδα από 80,6 δισ. δολ. έως 81,4 δισ. δολ. ή λειτουργική ανάπτυξη από 3,5% έως 4,5% και κέρδη από 8 έως και 8,20 δολάρια ανά μετοχή.

Οι αναλυτές της Wall, ανέμεναν κέρδη 1,74 δολάρια ανά μετοχή, έναντι πρόβλεψης 1,72 δολ. από αναλυτές του Reuters, και έσοδα 20,2 δισ. δολ. έναντι πρόβλεψης για 20,1 δισ. δολ. από το Reuters
Το προηγούμενο τρίμηνο, η J&J αναβάθμισε την πρόβλεψή της για το σύνολο του 2017, λόγω των προσδοκιών της για αυξημένη ζήτηση για τα σκευάσματα της Actelion που αφορούν τη θεραπεία σπάνιων νόσων, καθώς και για σκευάσματα όπως το Darzalex και Imbruvica.

Keywords
Τυχαία Θέματα