Institute of Life – IASO: Η πρώτη Μονάδα Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής στην Ελλάδα, με πιστοποίηση Temos

Το Institute of Life – IASO είναι η πρώτη Μονάδα Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής στη χώρα μας, η οποία πιστοποιείται, από τον πολύ αυστηρό, ανεξάρτητο, διεθνή φορέα πιστοποίησης Temos, για την ποιότητα των εγκαταστάσεων, των υπηρεσιών και του Ανθρώπινου Δυναμικού της.

Το σύστημα πιστοποίησης Temos, αποτελεί το μοναδικό σύστημα πιστοποίησης Ιατρικών Υπηρεσιών στον κόσμο, το οποίο εστιάζει στη διαχείριση των Διεθνών Ασθενών (INTERNATIONAL PATIENTS) και τον Ιατρικό Τουρισμό (MEDICAL TOURISM).

Το

Institute of Life – IASO, πιστοποιώντας τα υψηλά πρότυπα λειτουργίας του, πρωτοπορεί κι ανοίγει επίσημα το δρόμο για την δημιουργία ιατρικού τουρισμού στη χώρα μας, στον Τομέα της Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής.

Η εξέλιξη αυτή επιβεβαιώνει τη δέσμευση μιας ομάδας 10 ιατρών, ειδικών στην Υποβοηθούμενη Aναπαραγωγή που ανέλαβαν εξ αρχής το σχεδιασμό, τη δημιουργία και τη διαχείριση της Μονάδας Institute of Life – IASO, να προσφέρουν σε όλα τα ζευγάρια που τους εμπιστεύονται προκειμένου να γίνουν γονείς, είτε είναι από την Ελλάδα ή από το εξωτερικό, τις πιο εξελιγμένες και πρωτοποριακές τεχνικές Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής, σ΄ ένα περιβάλλον που τους εξασφαλίζει απόλυτη ασφάλεια.

Η δημιουργία της Μονάδας Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής Institute of Life – IASO, βασίστηκε στην κοινή βούληση των μελών της για καινοτομία με τη χρήση βέλτιστων πρακτικών και μεθόδων, ώστε να καθιερωθεί ως Κέντρο Αριστείας στην Ευρώπη και σε ολόκληρο τον κόσμο.

Στο όραμα αυτό ανταποκρίνεται και η συνεργασία με την EmbryoTools και τους κορυφαίους εκπροσώπους της, την παγκοσμίου φήμης εμβρυολόγο, Dr Gloria Calderon και τον βραβευμένο εμβρυολόγο Nuno Costa Borges, ο οποίος είναι πρωτοπόρος στην εξέλιξη «τεχνικών» εργαστηρίου με πολυετή καριέρα στην Ευρώπη.

Keywords
Τυχαία Θέματα