Heineken: Απέκτησε μειοψηφικό μερίδιο στη Belize Brewing

Η Heineken ανακοίνωσε την Παρασκευή ότι έχει αγοράσει μειοψηφικό μερίδιο στην εταιρεία Belize Brewing Company, έναντι ποσού που δεν αποκάλυψε. Στόχος της Heineken που χαρακτηρίζει την Belize ως ηγέτιδα δύναμη στην αγορά μπύρας, είναι να επεκτείνει τις δραστηριότητές της στην Κεντρική Αμερική.

Η Belize Brewing,

θυγατρική της Bowen & Bowen, που είναι εισαγωγέας και διανομέας μπραντς της Heineken, όπως Amstel και Red Stripe από το 2016., είναι και ιδιοκτήτρια της μάρκας Belikin.

Η Heineken, δεύτερη μεγαλύτερη ζυθοποιία στον κόσμο, αύξησε τις δραστηριότητές της στο Μεξικό νωρίτερα μέσα στο έτος, ανοίγοντας το έβδομο εργοστάσιο μπύρας στη χώρα, μετά από επένδυση ύψους 500 εκατ. δολαρίων. Το συγκεκριμένο εργοστάσιο έχει δυνατότητα παραγωγής 6 εκατ. εκατόλιτρων το χρόνο.

Το 2016 η εταιρεία επένδυσε 16 εκατ. δολ. σε μια νέα γραμμή παραγωγής στο εργοστάσιο του Κίνγκστον της Τζαμάικα, όπου παρήγαγε τη μπύρα Red Stripe.
Στα τελευταία της αποτελέσματα τριμήνου, η Heineken είχε αύξηση τζίρου 6,8% στην Αμερική με ενίσχυση των πωλήσεων της μπύρας Tecate, της Dos Equis και της Heineken στο Μεξικό.

Keywords
Τυχαία Θέματα