Fithabits: Η πρώτη one-stop Wellness εφαρμογή στην Ελλάδα

Η εφαρμογή της Fithabits, η πρώτη one-stop wellness ελληνική εφαρμογή, μυεί τους χρήστες της στη νοοτροπία του "gym hoping" και τούς παρακινεί να αποκτήσουν fitness συνήθειες πετυχαίνοντας έτσι τους στόχους της υγείας και της ευεξίας για μια καλύτερη ζωή.

Μέσω της Fithabits έχει κανείς τη δυνατότητα με λίγα μόνο clicks να αποκτήσει πρόσβαση στις δραστηριότητες που παρέχουν πάνω από 140 fitness και wellness studios

στην Αθήνα. Μέσα σε λιγότερο από ένα λεπτό κλείνει κανείς τη θέση του στην επόμενη fitness δραστηριότητα που τον ενδιαφέρει και είναι έτοιμος να ξεκινήσει το fitness ταξίδι του.

Πέρα από την ποικιλία και τη διαφορετικότητα (παρέχονται συνεδρίες από yoga και CrossFit, έως scuba diving, spinning, pole dancing και η λίστα δεν τελειώνει...), η Fithabits προσφέρει άρθρα σε σχέση με το fitness και το wellness, healthy συνταγές και δημιουργικά βίντεο που μυούν τους ανθρώπους σε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής, ενώ, ταυτόχρονα, η εφαρμογή είναι έτσι σχεδιασμένη, ώστε να παρακινεί τους χρήστες να σηκώνονται πράγματι από τον καναπέ τους και να γίνονται ολοένα πιο ενεργοί, θέτοντας fitness στόχους, πετυχαίνοντάς τους και λαμβάνοντας επιβράβευση για την επιτυχία τους.

Πολύ πρόσφατα, η Fithabits προχώρησε και σε μια στρατηγική συνεργασία με την CosmosSport, την No1 ελληνική αλυσίδα αθλητικών, προωθώντας μια δυναμική καμπάνια για να κινητοποιήσει τους κοινούς πελάτες σε ένα δυναμικό ξεκίνημα στο ταξίδι στον κόσμο του fitness και του wellness.

Η Fithabits οραματίζεται να βοηθήσει ενεργά τους ανθρώπους να πετύχουν τους δημοφιλέστερους στόχους της εποχής: μια σωστότερη διατροφή, περισσότερη γυμναστική και άσκηση (όχι μόνο από Δευτέρα), λιγότερο άγχος, καινούρια hobbies, μια πιο ενεργή και διαφορετική καθημερινότητα, περισσότερη χαρά και μια καλύτερη ποιότητα ζωής.

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη δωρεάν για iphone και android, ενώ κανείς μπορεί να μάθει περισσότερα επισκεπτόμενος το www.fithabits.gr .

Keywords
Τυχαία Θέματα