Eurobank Εquities: Τι αναφέρει για ΟΠΑΠ, ΟΤΕ, Φουρλή και Aegean

Τα βασικά συμπεράσματα απο τις παρουσιάσεις τεσσάρων ελληνικών εταιρειών (ΟΠΑΠ, ΟΤΕ, Φουρλής, Aegean) στο 12o Roadshow τονίζει σε ανάλυση της, η Eurobank Equities.

Eιδικότερα, ανά εταιρεία η εικόνα έχει ως εξής:

ΟΠΑΠ (Σύσταση αγορά, τιμή-στόχος 10,70 ευρώ)

Το μανάτζμεντ μίλησε στους αναλυτές για μια πιο εποικοδομητική σχέση με τον επόπτη, και για το νέο πλαίσιο των VLT'S που θα

ψηφιστεί μέχρι το τέλος του έτους, και αφού θα επικυρωθεί απο την Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Οι αποδόσεις των μηχανημάτων VLT'S βελτιώθηκαν το δέυτερο τρίμηνο και η ανοδική πορεία συνεχίστηκε μέχρι τον Σεπτέμβριο. Σ ότι αφορά το kino, η πτώση που υπέστη ήταν μονοψήφια μετά την εισαγωγή των παιγνιομηχανημάτων. Σε ερώτηση για τις online υπηρεσίες, η διοίκηση εκτίμησε ότι, η αγορά έχει επεκταθεί σε 250 εκατ. ευρώ, εξαιτίας των επεκτάσεων απο το stoixima.

OTE (Σύσταση αγορά, τιμή στόχος 13,10 ευρώ)

Στην Ελλάδα, η διοίκηση πιστεύει ότι η πτώση της κινητής τηλεφωνίας που παρατηρήθηκε στο δεύτερο εξάμηνο είναι πιθανό να συνεχιστεί και προσπάθησε να καθησυχάσει τους επενδυτές σχετικά με την δυναμική της Pay Tv- η οποία άρχισε να ανακάμπτει. Προτεραιότητα του ΟΤΕ είναι η κεφαλαιακή διάρθρωση, ενω στην Ρουμανία η διοίκηση πιστεύει σε μικρή ανάκαμψη του Ebidta το 2018, προσδοκώντας ότι αυτό θα οδηγήσει σε ισορροπία τις ταμειακές ροές.

Φουρλής (Σύσταση αγορά, τιμή- στόχος 6,30 ευρώ)

Η διοίκηση επισήμανε την βελτίωση των ρυθμών στο τρίτο τρίμηνο και υπογράμμισε ότι το τέταρτο τρίμηνο θα σηματοδοτήσει την επιστροφή στην κερδοφορία για το ΙΚΕΑ.

Αegean (Σύσταση αγοράς – τιμή- στόχος 9,60 ευρώ)

Το μάνατζμεντ της εταιρείας ανακοίνωσε ότι η ισορροπία μεταξύ ζήτησης και προσφοράς είναι πιθανό να παραμείνει θετική ενω το 2018 αναμένονται αλλαγές στην δυναμική.

Keywords
Τυχαία Θέματα