Eπενδυτής ανοίγει εργοστάσιο χρυσού στο Μονακό

O επενδυτής από το Ντουμπάι, Selim Fendi, σχεδιάζει να ανοίξει το πρώτο εργοστάσιο χρυσού του Μονακό, το 2017, έτσι ώστε να ανταποκριθεί στη ζήτηση ντόπιων και διεθνών κοσμηματοπωλείων που θέλουν να σιγουρευτούν πως χρησιμοποιούν χρυσό νόμιμα εξορυγμένο.

Η Aurum Monaco θα παράγει 1 τόνο χρυσού κάθε μήνα τον πρώτο χρόνο, με την συνολική δυνατότητα να το προωθήσει σε 3 τόνους κάθε μήνα. Ο ίδιος σχεδιάζει την δημιουργία του εργοστασίου τη στιγμή που η παγκόσμια

ζήτηση για κοσμήματα μειώνεται και αρκετά εργοστάσια κλείνουν. Η ζήτηση αυτή μειώθηκε κατά 19% μόνο το πρώτο τρίμηνο σε σχέση με το 2015, με μεταπτώσεις σε Ινδία και Κίνα.

Το Μονακό βασίζεται στους κανονισμούς του ΟΟΣΑ για τον έλεγχο της πηγής προέλευσης του χρυσού.

O επενδυτής από το Ντουμπάι, Selim Fendi, σχεδιάζει να ανοίξει το πρώτο διυλιστήριο χρυσού του Μονακό, το 2017, έτσι ώστε να ανταποκριθεί στη ζήτηση ντόπιων και διεθνών κοσμηματοπωλείων που θέλουν να σιγουρευτούν πως χρησιμοποιούν χρυσό νόμιμα εξορυγμένο.

Η Aurum Monaco θα παράγει 1 τόνο χρυσού κάθε μήνα τον πρώτο χρόνο, με την συνολική δυνατότητα να το προωθήσει σε 3 τόνους κάθε μήνα. Ο ίδιος σχεδιάζει την δημιουργία του διυλιστηρίου τη στιγμή που η παγκόσμια ζήτηση για κοσμήματα μειώνεται και αρκετά εργοστάσια κλείνουν. Η ζήτηση αυτή μειώθηκε κατά 19% μόνο το πρώτο τρίμηνο σε σχέση με το 2015, με μεταπτώσεις σε Ινδία και Κίνα.

Το Μονακό βασίζεται στους κανονισμούς του ΟΟΣΑ για τον έλεγχο της πηγής του χρυσού.

Keywords
Τυχαία Θέματα