Deals και αποτελέσματα «ανεβάζουν» τη Wall

Υψηλότερα κινούνται οι αμερικανικές μετοχές τη Δευτέρα, εν μέσω μιας σειρά εταιρικών συμφωνιών και ισχυρών οικονομικών αποτελεσμάτων που ενισχύουν το επενδυτικό κλίμα.

Ο Dow Jones ενισχύεται κατά 0,7% στις 24.481 μονάδες, με τη McDonald's να καταγράφει τα μεγαλύτερα κέρδη, ο S&P 500 καταγράφει άνοδο 0,5% στις 2.682 μονάδες, με τις μετοχές μη αναγκαίων καταναλωτικών αγαθών να καταγράφουν τη μεγαλύτερη άνοδο. Κέρδη 0,7% στις 7.169 μονάδες για τον Nasdaq.

Στο «μέτωπο» των deals,

η εταιρεία logisticsPrologis εξαγοράζει την DCT Industrial Trust έναντι 8,4 δισ. δολάριων, ενώ η Marriott Vacations εξαγοράζει την αντίπαλη ILG έναντι 4,7 δισ. δολαρίων.

Η T-Mobile ανακοίνωσε την Κυριακή ότι εξαγοράζει την Sprint έναντι 26 δισ. δολαρίων ενώ η Marathon Petroleum εξαγοράζει την Andeavor έναντι 23 δισ. δολ.

Στις ανακοινώσεις εταιρικών αποτελεσμάτων, η McDonald's κατέγραψε άνοδο 4,1% μετά τα καλύτερα των αναμενόμενων έσοδα. Καλύτερα των αναμενόμενων κέρδη και για την Allergan.

Στα μακροοικονομικά στοιχεία, οι καταναλωτικές δαπάνες κατέγραψαν τη μεγαλύτερη ετήσια άνοδο από τον Φεβρουάριο του 2017.

Keywords
Τυχαία Θέματα