Apple: Παρουσιάστηκαν προβλήματα στα iPhone X και Mac Book - Θα τα φτιάξουμε δωρεάν

Στην παραδοχή ότι υπάρχουν ορισμένα προβλήματα που επηρεάζουν κάποια από τα μοντέλα της iPhone X και Mac Book των 13 ιντσών προχώρησε η Apple την Παρασκευή.Ο αμερικανικός τεχνολογικός κολοσσός διαβεβαίωσε τους καταναλωτές ότι θα τα επιδιορθώσει δωρεάν.

Τα προβλήματα αυτά έρχονται να προστεθούν σε μια σειρά προβλημάτων ποιότητας κατά το τελευταίο έτος στα προϊόντα

της Apple, την ώρα που η εταιρεία έχει αυξήσει τις τιμές της σε λάπτοπο, τάμπλετ και κινητά. Σημειώνεται ότι τα νέα μοντέλα iPhones πωλούνται μέχρι 1.449 δολάρια, ενώ το κορυφαίο της iPad αγγίζει τα 1.899 δολάρια.

Επί μήνες διάφοροι χρήστες είχαν παραπονεθεί ότι η οθόνη αφής του iPhone X που λανσαρίστηκε το 2017 με τιμή εκκίνησης τα 999 δολάρια, εμφάνιζε προβλήματα.

Η εταιρεία έκανε γνωστό ότι η οθόνη μερικών IPhone X μπορεί να εμφανίσει προβλήματα στη διαδικασία της αφής λόγω τεχνικού προβλήματος ενός εξαρτήματος, το οποίο θα αντικατασταθεί δωρεάν.

Η ελαττωματική οθόνη μπορεί να μην ανταποκρίνεται σωστά στο άγγιγμα του χρήστη ή ακόμη να αντιδρά μόνη της χωρίς να προηγηθεί αφή. Το πρόβλημα αυτό δεν επηρεάζει τα νέα iPhone XS και iPhone ΧR, που παρουσιάσθηκαν φέτος το φθινόπωρο.

Ο φορητός υπολογιστής Mac Book μπορεί να εμφανίσει ένα άλλο πρόβλημα, που οδηγεί σε απώλεια δεδομένων λόγω αδυναμίας αποθήκευσης στο σκληρό δίσκο. Η Apple θα φροντίσει επίσης να επισκευάσει ή να αντικαταστήσει δωρεάν τα εν λόγω drives.

To πρόβλημα αφορά ένα περιορισμένο αριθμό οδηγών στερεάς κατάστασης (solid-state drives) χωρητικότητας 128 και 256 GB που βρίσκονται εγκατεστημένα σε Mac Books 13 ιντσών, τα οποία πουλήθηκαν μεταξύ Ιουνίου 2017 και Ιουνίου 2018.

Keywords
Τυχαία Θέματα