20 Χρόνια Εργαστηριακές Εξετάσεις Medisyn

Εντυπωσιακά είναι τα στοιχεία της τελευταίας ετήσιας έκθεσης των διαπιστευμένων διεθνών φορέων, αναφορικά με τη διασφάλιση ποιότητας των εργαστηριακών εξετάσεων που εκτελούνται από τα εργαστήρια του Συνεταιρισμού Εργαστηριακών Ιατρών Medisyn.

Ο Medisyn αποτελεί τον πρώτο και μοναδικό Συνεταιρισμό Εργαστηριακών Ιατρών, ο οποίος διαθέτει 3 υπερσύγχρονα ιατρικά διαγνωστικά εργαστήρια σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Κρήτη

πλήρως εξοπλισμένα με μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας, προκειμένου να εκτελούν εξετάσεις για λογαριασμό των Εργαστηριακών Ιατρών που είναι μέλη του.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της έκθεσης, τόσο το κεντρικό εργαστήριο του Medisyn στην Αθήνα, όσο και τα εργαστήρια των υποκαταστημάτων στη Θεσσαλονίκη και την Κρήτη κατατάσσονται στα καλύτερα στον κόσμο και φυσικά και στην Ελλάδα!
Ως επίσημα αδειοδοτημένος φορέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας διαθέτει το ευρύτερο φάσμα διαπιστευμένων εξετάσεων (διαπίστευση ISO 15189 για 419 εξετάσεις), ενώ έχει αδειοδοτηθεί και πιστοποιηθεί ειδικά για την μεταφορά των δειγμάτων που λαμβάνονται από όλη την Ελλάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα