Ζώζα Μεταξά: Αποκάλυψε ποιο ήταν το πρώτο πράγμα που σκέφτηκε όταν η Κόνι Μεταξά της είπε για τη σχέση της με τον Μάριο Καπότση

Η Κόνι Μεταξά και ο Μάριος Καπότσης παντρεύτηκαν στις αρχές του Ιουλίου στα Φαλάσαρνα της Κρήτης! Η τραγουδίστρια και ο πολίστας επισφράγισαν την αγάπη τους σε μια ρομαντική τελετή δίπλα στη θάλασσα, ενώ στη συνέχεια διασκέδασαν σε ένα απίθανο πάρτι που τα είχε όλα.

Σήμερα το πρωί, η μητέρα της τραγουδίστριας, Ζώζα Μεταξά, βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και μίλησε για την ευτυχία της κόρης της αλλά και για τον γαμπρό της.

«Με αξίωσε ο Θεός και έζησα τον γάμο του παιδιού μου. Πραγματικά είναι πολύ συγκινητικό κι είμαι

πάρα πολύ χαρούμενη και για τον γιο του απέκτησα. Απέκτησα ένα υπέροχο παιδί. Δεν επεμβαίνω ακόμα, αλλά δεν ξέρω μετά. Δεν είμαι καθόλου παρεμβατική. Δεν είμαι γενικά σαν άνθρωπος έτσι και δεν θέλω να πάρω την ευθύνη. Σε καλλιτεχνικό επίπεδο λέω τη γνώμη μου αλλά μέχρι εκεί», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια αποκάλυψε ότι «η Κόνι ήξερε μετά από δύο μήνες σχέσης ότι θα είναι ο άντρας της ζωής της, ήμουν η πρώτη που το έμαθε. Δεν τον είχα γνωρίσει καν. Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν “είναι ωραίος;”».

Διαβάστε ακόμα:

Ρούλα Πισπιρίγκου: Τα πρόσωπα “κλειδιά” που θα ρίξουν φως στις συνθήκες θανάτου της Τζωρτζίνας

Μαρία Σολωμού – Μάριος Αθανασίου: Ο γιος τους έγινε 17 ετών -Η ανάρτηση της ηθοποιού για τα γενέθλιά του

Στέλλα Δημητρίου: Η πρώτη ανάρτηση μετά τον γάμο της με τον Δημήτρη Μιχαηλίδη

Keywords
Τυχαία Θέματα