Ζουμερά χείλη και λαμπερό βλέμμα στην παραλία χωρίς μακιγιάζ!

Σαν βγεις στον πηγαιμό για την παραλία, καλό είναι να επιλέξεις ένα απόλυτα φυσικό λουκ και να εστιάσεις στην προστασία προσώπου και σώματος από τις επιβλαβείς ακτινοβολίες. To απόλυτο must have της beach bag σου είναι το αντηλιακό σου, αλλά για ένα ακόμα πιο προσεγμένο summer look -που σου εξασφαλίζει λάμψη στη θάλασσα αλλά και ταυτόχρονη φροντίδα- υπάρχουν κάποια προϊόντα-σύμμαχοι με εξειδικευμένη δράση.

Δύο

προϊόντα που δοκιμάσαμε και προτείνουμε με το χέρι στην καρδιά, εστιάζουν στη φροντίδα των χειλιών και των ματιών μας, ευαίσθητες περιοχές του προσώπου που θέλουν έξτρα προσοχή κατά την έκθεσή μας στον ήλιο –και πολύ συχνά, για να λέμε την αλήθεια, δεν προσέχουμε όσο θα έπρεπε. Θα σας εξηγήσουμε λοιπόν, γιατί τα λατρέψαμε:

Χείλη με έξτρα όγκο+ αξιόπιστη προστασία από τον ήλιο

Το Luxurious Protective & Hydrating Lip Balm με SPF 30, περιέχει κολλαγόνο, βούτυρο καριτέ, έλαιο jojoba, προβιταμίνη Β5 και βιταμίνες C&E και πέρα από την περιποίηση χάρη στην πλούσια σύνθεσή του με ενυδατικούς παράγοντες, που ενυδατώνει σε βάθος τα ξηρά από τον ήλιο και τη θάλασσα χείλη και αφήνει μια μεταξένια αίσθηση έχει ένα… μαγικό συστατικό: οι σφαίρες υαλουρονικού οξέως που περιέχει γεμίζουν τις γραμμές των χειλιών και χαρίζουν αμέσως έξτρα όγκο. Έτσι τα χείλη μας είναι ακόμα πιο ζουμερά με μια διακριτική λάμψη λιπ μπαλμ.

Λαμπερό βλέμμα και μείωση των λεπτών ρυτίδων γύρω από τα μάτια

SOS κατά την έκθεσή μας στον ήλιο εκπέμπει και η ευαίσθητη περιοχή των ματιών, επιρρεπής στις λεπτές γραμμές που προκαλεί η φωτογήρανση. Το Luxurious Anti- ageing Sunscreen Eye Cream με SPF 30 όχι απλά προσφέρει αξιόπιστη προστασία από τις ακτινοβολίες UVA & UVB, αλλά χάρη στην μοναδική του σύνθεση με υαλουρονικό οξύ, Shea butter, πανθενόλη και εκχυλίσματα χρυσάνθεμου και φυκιών προλαμβάνει τη φωτογήρανση και μειώνει αισθητά την εμφάνιση ρυτίδων γύρω από τα μάτια, χαρίζοντας ένα πιο λαμπερό και ξεκούραστο βλέμμα. Έτσι, βγάζοντας τα γυαλιά ηλίου, τα μάτια μας είναι ξεκούραστα και η γύρω περιοχή ενυδατωμένη –αυτό μαζί με το εφέ μαυρίσματος που χαρίζουν τα γυαλιά ηλίου, ποιος χρειάζεται το concealer;

Θα τα βρείτε στα φαρμακεία από την InterMed

Διάβασε ακόμα:

#HairInspiration: Έχεις διάθεση για αλλαγή; Δες τα ωραιότερα ξανθά και καστανά χρώματα μαλλιών του Hollywood

Έβαλες self tan και τα χέρια σου έπαθαν… Kim Kardashian; Ηρέμησε…

Τα ματάκια δεν θα φύγουν από τη μόδα… ούτε και από τα νύχια μας!

Keywords
Τυχαία Θέματα