Ζωή Κωνσταντοπούλου για Αχιλλέα Μπέο: «Όταν με βλέπει στα δικαστήρια, συνήθως φεύγει τρέχοντας»

Στην εκπομπή «Super Κατερίνα» φιλοξενήθηκε το πρωί της Τρίτης (10/10) η Ζωή Κωνσταντοπούλου και μίλησε για όλους και για όλα με την Κατερίνα Καινούργιου και την ομάδα της.

Μέσα σ’ όλα, η επικεφαλής της «Πλεύσης Ελευθερίας» σχολίασε τις προσβλητικές δηλώσεις του Αχιλλέα Μπέου για τον Στέφανο Κασσελάκη το βράδυ των αυτοδιοικητικών εκλογών, ενώ τοποθετήθηκε και για τη δικαστική

τους διαμάχη.

Όσα δήλωσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου για τον Αχιλλέα Μπέο

«Είμαι δικηγόρος των κατοίκων του χωριού Σταγιάτες, όπου ο Μπέος προσπάθησε να στερήσει το νερό με απειλές και εκβιασμούς. Εμείς κάναμε μήνυση μαζί με τον Αλκίνοο Ιωαννίδη αλλά δεν ξέρω εάν ο κύριος Μπέος θα εμφανιστεί στο δικαστήριο, γιατί συνήθως όταν με βλέπει εκεί, φεύγει τρέχοντας.

Είναι προβληματικό να εκλέγεται αυτός ο τύπος για τρίτη φορά δήμαρχος. Είναι μία πλάνη το ότι έχει κάνει έργα εκεί ο Μπέος, το 56% που τον ψήφισε είναι το 28% όταν έχουμε 50% αποχή. Το αν έκανε έργα ή όχι μπορεί να αποτιμηθεί, εμείς έχουμε ζητήσει στοιχεία», είπε αρχικά η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Στη συνέχεια, η πολιτικός ανέφερε: «Είναι ένας τοπικός άρχοντας που εκφράζεται με χυδαιότητα, ύβρεις, μακρά σεξιστικό λόγο ενάντια στις γυναίκες, με βία, τραμπούκικη, μαφιόζικη συμπεριφορά και ομοφοβικό λόγο».

Διαβάστε επίσης:

Γιώργος Λιάγκας: Η απάντηση μετά την ανάρτηση του Κανάκη -«Στη σύγχρονη δημοκρατία πρέπει να ακούγονται οι Μπέοι»

Στέφανος Δημουλάς: Συγκλονίζει για τις συνθήκες που μεγάλωσε στον Βόλο -«Συμμαθητές μου με έφτυναν και με έβριζαν»

Ελένη Τσολάκη για Βασίλη Καρρά: «Θα βγει νικητής, δίνει τον δικό του αγώνα»

Keywords
Τυχαία Θέματα