Ζώδια + Γάμος: Ποια θα ανεβούν τα σκαλιά της εκκλησίας μέσα στο 2022; (Μέρος ΙΙ)

Το 2022 κρύβει πολλές εκπλήξεις, γάμους, συγκατοικήσεις και πολλά άλλα καλά! Τι προβλέπουν όμως οι αστρολογικοί χάρτες για τα ζώδια; Ποια θα ανεβούν τα σκαλιά της εκκλησίας; Χτες μελετήσαμε τα πρώτα 6 ζώδια και σήμερα θα ασχοληθούμε και με τα υπόλοιπα.

#Ζυγός
Όσοι είστε κοντά στον γάμο τότε μέσα στο 2022 σίγουρα θα παντρευτείτε ενώ όσοι είστε single θα γνωρίσετε κάποιον άνθρωπο που θα μπει για τα καλά στη ζωή

σας και ίσως είναι ο ένας και μοναδικός.

#Σκορπιός
Αυτή δεν θα είναι η χρονιά που θα αφιερώσετε στην προσωπική σας ζωή αλλά περισσότερο στην επαγγελματική. Και πολύ καλά θα κάνετε γιατί οι πλανήτες δεν ευνοούν τόσο πολύ έναν γάμο στο δικό σας ζώδιο.

#Τοξότης
Το 2022 είναι η ιδανική χρονιά για να οργανώσεις και να προγραμματίσεις τον γάμο σου. Δεν είναι απαραίτητο να παντρευτείς μέσα στο 2022 αλλά σίγουρα θα μπορέσεις να ξεκινήσεις να προετοιμάζεσαι.

#Αιγόκερως
Αν είσαι single ετοιμάσου να βρεις μια σχέση ζωής που θα σε ξετρελάνει και θα σε κάνει να πετάξεις στον έβδομο ουρανό. Αν από την άλλη μεριά είσαι ήδη σε σχέση μπορείς άνετα να αρχίσεις να προγραμματίζεις τον γάμο σου.

#Υδροχόος
Αυτή δεν θα είναι η καλύτερη χρονιά για εσένα και τον σύντροφό σου και ο γάμος δεν θα είναι στα άμεσα σχέδιά σας γιατί θα νιώσετε πως κάτι δεν πάει καλά. Πολλοί τσακωμοί και διαφωνίες θα προκύψουν και αυτό που σας συμβουλεύουμε να κάνετε είναι να αρχίσετε να επικοινωνείτε πιο σωστά μεταξύ σας.

#Ιχθύς
Το 2022 θα είναι μια χρονιά ξεκαθαρίσματος για τον αγαπημένο Ιχθύ. Μπορεί να φέρει έναν χωρισμό ή μπορεί να μπουν κάποια πράγματα σε πιο σωστές βάσεις. Ό,τι και να γίνει πάντως θα είναι για το δικό σας καλό.

Διαβάστε ακόμα: Τα ζώδια σήμερα: “Τοξότες, μην αμελείτε τη φροντίδα του οργανισμού σας”

Ζώδια + Γάμος: Ποια θα ανεβούν τα σκαλιά της εκκλησίας μέσα στο 2022;

3 ζώδια που θα περάσουν μια υπέροχη εβδομάδα με πολλές ευχάριστες εκπλήξεις

Keywords
Τυχαία Θέματα