Ζώδια + Φαγητό: Αυτός είναι ο αγαπημένος σου πειρασμός…βάσει ζωδίου!

Κάθε ζώδιο έχει διαφορετική σχέση με το φαγητό και καθένας απολαμβάνει άλλους είδους λιχουδιές και σνακς. Παρακάτω θα δεις τη λίστα με όλα τα ζώδια αλλά και τους αγαπημένους τους πειρασμούς.

#Κριός: Ο Κριός είναι ζώδιο της φωτιάς και έχει αδυναμία σε όλων των ειδών τις σάλτσες (και κυρίως στις πικάντικες). Δεν θα τον νοιάξει ιδιαίτερα το πώς θα στήσει ένα ωραίο πιάτο. Προτιμάει να φάει κάτι και ας είναι ό,τι να ναι…Και αν είναι πικάντικο ακόμα καλύτερα.

#Ταύρος: Ο Ταύρος είναι ζώδιο

της υπομονής και ξέρει πως το καλό πράγμα αργεί να γίνει. Γι’αυτό και θα κάνει υπομονή να φτιάξει το πιάτο του όπως ακριβώς επιθυμεί. Έχει μεγάλη αδυναμία στα γλυκά και ιδιαίτερα στα brownies.

#Δίδυμος: Ο Δίδυμος θέλει να μπλέκει τις γεύσεις όταν τρώει. Γι΄αυτό και θα λατρέψει τα ποπκορν με γλυκιά σως. Επίσης θα θελήσει πάντα μετά από ένα αλμυρό πιάτο να φάει κάτι γλυκό.

#Καρκίνος: Οι Καρκίνοι προσέχουν τη σιλουέτα τους αλλά δεν μπορούν να αντισταθούν σε μια μπάλα παγωτού με μπισκότο. Προσπαθούν να καταπολεμήσουν τη λαιμαργία τους αλλά δυστυχώς το παγωτό είναι η αδυναμία τους.

#Λέων: Ο Λέων έχει αδυναμία στο παγωτό και δεν θα αρκεστεί σε μια απλή μπάλα βανίλια. Θέλει το παγωτό του full extra με σαντιγί από πάνω, σιρόπι σοκολάτας και φρούτα. Παρόλο που σαν ζώδιο ο Λέων έχει πειθαρχία σε ό,τι αφορά το παγωτό δυστυχώς δεν μπορεί να αντισταθεί.

#Παρθένος: Ο Παρθένος λατρεύει το σούσι και μπορεί να τρώει ακόμα και σε καθημερινή βάση. Το συγκεκριμένο ζώδιο προτιμάει να επιλέγει πάντα πιο υγιεινά πιάτα και ακόμα και στις cheat days του θα προτιμήσει να φάει σούσι από ένα μπολ παγωτό.

Μπες στο faysbook.gr αύριο για να δεις και τα υπόλοιπα ζώδια!

Διαβάστε ακόμα: ΑΥΤΑ είναι τα 4 πράγματα που κάνουν οι Ζυγοί και χαλάνε τις σχέσεις τους

AYTA είναι τα ζώδια που θα γίνουν οι καλύτεροι φίλοι σου

AYTA τα ζώδια έχουν τις περισσότερες κατακτήσεις και είναι..ακαταμάχητα

Keywords
Τυχαία Θέματα