Ζενεβιέβ Μαζαρί: «Ο Άγγελος Μπράτης δεν είναι η δήλωση που έκανε, ήταν δύο εβδομάδες άυπνος»

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί φιλοξενήθηκε στο «Happy Day» και ρωτήθηκε από τη Σταματίνα Τσιμτσιλή για την άστοχη δήλωση του Άγγελου Μπράτη σχετικά με τις γυναίκες που ψωνίζουν από τα καλάθια. Η κριτής του GNTM τοποθετήθηκε επί του θέματος, αναφέροντας πως ο σχεδιαστής μόδας διατύπωσε λάθος αυτό που ήθελε να πει, μιας και ήταν δύο εβδομάδας άυπνος.

«Ο Άγγελος από τα Τζουμέρκα, που ξέρω εγώ και ντύνει την μαμά του και τις φίλες της από το χωριό, δεν είναι η δήλωσή του. Φαντάσου ότι ήμασταν από το πλατό του live, στο πλατό του

Breakfast και μετά πετύχαμε τις δηλώσεις στην Κατερίνα Καινούργιου. Συγκεκριμένα, ο Άγγελος ήταν άυπνος δύο εβδομάδες γιατί σχεδίαζε την collection που είδατε πως φορούσαν τα παιδιά στον τελικό. Καταλαβαίνω ότι εκείνη την στιγμή ο μισός του εγκέφαλος δεν λειτουργούσε. Ήταν δύο εβδομάδες άυπνος», είπε αρχικά η Ζενεβιέβ Μαζαρί και συνέχισε:

«Οπότε, δεν μπορείς να χαρακτηρίζεις έναν άνθρωπο από μια άστοχη δήλωσή του χωρίς να ξέρεις τι έχει προηγηθεί. Επίσης, η ελληνική γλώσσα είναι πολύ ζωντανός οργανισμός. Δηλαδή αναλόγως με τα συναισθήματά σου, μπορείς να κάνεις απίστευτα λάθη γιατί δεν είναι ένας ξύλινος λόγος. Μπορεί να παρεξηγηθείς. Δεν άρεσε μια δήλωσή του. Δεν είναι αυτή όμως. Δηλαδή αν κάθεσαι και να απολογείσαι συνέχεια; Ο Άγγελος είναι τέσσερα χρόνια στην τηλεόραση, ο κόσμος τον ξέρει».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

 Συγκλονίζει η πρώην αθλήτρια Δήμητρα Καστρίτση: «Προπονητής με έσερνα από τα μαλλιά στο γυμναστήριο»

 Συγκινεί η Τζένη Μπότση: «Αλλάξαμε χρονιά στο νοσοκομείο με την κόρη μας»

 Η Μαριαλένα Ροζάκη εξομολογείται: «Βίωσα μόνη μου την εγκυμοσύνη μου, χώρισα από την αρχή με τον σύντροφό μου»

Keywords
Τυχαία Θέματα