Υπόθεση βιασμού στον Κολωνό -Πάνος Σόμπολος: «Ακόμα δεν είδαμε τίποτα»

Το βράδυ της Τετάρτης (12/10), ο Πάνος Σόμπολος εμφανίστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA και μίλησε για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό.

Ο έμπειρος αστυνομικός δημοσιογράφος ανέφερε -μεταξύ άλλων- ότι πρόκειται για μία από τις πιο φρικιαστικές και ανατριχιαστικές υποθέσεις στα αστυνομικά χρονικά και εκτίμησε ότι μέσα στις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν καταιγιστικές εξελίξεις.

«Έχουν δει τόσο πολλά τα μάτια μου που δύσκολα μπορώ να πέσω από τα σύννεφα. εδώ έχουμε να κάνουμε με μία από τις πιο φρικιαστικές και ανατριχιαστικές υποθέσεις στα αστυνομικά χρονικά», είπε αρχικά ο Πάνος Σόμπολος.

Στη συνέχεια, είπε: «Ακόμα δεν είδαμε τίποτα. Μέρα με την μέρα θα ανοίγουν στόματα, οι αρμόδιες Υπηρεσίες της Ασφάλειας θα προχωρούν την έρευνα σε διάφορα επίπεδα και θα αποκαλύπτονται στοιχεία που θα μας κάνουν να φρίττουμε, πραγματικά».

Ερωτώμενος αν υπάρχει η πιθανότητα να στραφούν οι έρευνες και στα άλλα παιδιά της οικογένειας, ο Πάνος Σόμπολος εκτίμησε: «Είμαι βέβαιος, από την εμπειρία μου, ότι θα πρέπει να εμπλέκονται κι άλλα άτομα στην όλη υπόθεση. Αυτά όλα θα βγαίνουν στην δημοσιότητα μέρα με τη μέρα».

Διαβάστε επίσης:

Σία Κοσιώνη: Βραδινή έξοδος για την παρουσιάστρια -Φωτογραφίες

Βασίλης Μπισμπίκης: Η οργισμένη ανάρτηση για την υπόθεση βιασμού στον Κολωνό -«Σε σάπια κοινωνία…»

Ελίνα Κέφη: Η συγκινητική εξομολόγηση για τον Γιώργο Λουκανίδη -«Τον βλέπω στον ύπνο μου»

Keywords
Τυχαία Θέματα