Υπόθεση Λιγνάδη: Φερόμενο θύμα ξεσπά – «Αν δεν είχε χαράξει τη ζωή μου, δεν θα λεγόταν βιασμός»

Η δημοσιογράφος Κέλλυ Χεινοπώρου εξασφάλισε για την εκπομπή Το Πρω1νό μια συνέντευξη του Αλί, ενός από τους ανθρώπους που φέρεται να αποτελούν θύματα του Δημήτρη Λιγνάδη, όταν ήταν ανήλικα. Ο 25χρονος σήμερα άνδρας, ο οποίος ζει και εργάζεται στη Σουηδία, μίλησε στην εκπομπή του ANT1 για το ενδεχόμενο αποφυλάκισης του Δημήτρη Λιγνάδη αλλά και για την απόφασή του να τον μηνύσει.

«Είναι λογικό να μου κάνει μήνυση. Εγώ δεν νευρίασα, ούτε τρομοκρατήθηκα και δεν έχω κάτι να φοβηθώ. Εγώ την αλήθεια είπα και όλοι οι μάρτυρες την αλήθεια είπαν. Αν ο Δημήτρης Λιγνάδης βγει έξω αποτελεί κίνδυνο για την κοινωνία, αν συνεχίσει να κάνει αυτά που έκανε προηγουμένως», ανέφερε αρχικά ο Αλί.

Μιλώντας για το ενδεχόμενο αποφυλάκισης αλλά και την δικαιότερη τιμωρία, ο Αλί είπε: «Είναι προφυλακισμένος για κάποιον λόγο. Εγώ όταν έκανα τη μήνυση την έκανα για κάποιον λόγο. Για να μην περάσουν αυτό που πέρασε και εγώ. Πάνε πολλά χρόνια από τη συνάντηση μου με τον Δημήτρη Λιγνάδη.

Αν δεν το κουβαλούσα κι αν δεν με είχε χαράξει, δεν θα λεγόταν βιασμός, δεν θα έκανα μήνυση.Η δικαιότερη τιμωρία είναι να φυλακιστεί. Ανυπομονώ να γίνει το δικαστήριο. Θέλω να τιμωρηθεί γι’ αυτό που έχει κάνει».

Δείτε στο βίντεο την εξομολόγηση του Αλί:

Διαβάστε ακόμα:

Γνωστός Έλληνας δηλώνει: «Το The Bachelor είναι εκπληκτικό σκουπίδι»

Ο αντιδήμαρχος Τρίπολης μιλά στο Πρω1νό για την παράσταση Λιγνάδη: «Έχει αποδεχθεί ότι τα φώτα στρέφονται αρνητικά πάνω του»

Φαίη για την παράσταση του Λιγνάδη στις φυλακές: «Μιλάμε για το θέατρο του παραλόγου»

Keywords
Τυχαία Θέματα