Υπάρχει μια απόχρωση στις μπότες της φετινής σεζόν που ΟΛΕΣ οι influencers προτιμούν!

Υπάρχει μια απόχρωση που φαίνεται να έχει κλέψει τις καρδιές όλων των influencers αυτή τη σεζόν. Ποια είναι αυτή η απόχρωση; Το μπεζ χρώμα στις μπότες είναι trend που όλες μας θέλουμε να δοκιμάσουμε.

#1. H Leonie Hanne φοράει μπεζ chunky boots και τις συνδυάζει υπέροχα με πλεκτό φόρεμα και ένα κομψό παλτό. Oι συγκεκριμένες μπότες αποτελούν huge τάση της μόδας και η γνωστή fashionista διαλέγει ένα χρώμα που εύκολα

συνδυάζεται με όλα τα ρούχα.

#2. Η Chiara Ferragni μας δείχνει με την επιλογή της πως οι Ugg μπότες θα είναι στη μόδα όσα χρόνια και αν περάσουν. Φέτος η ίδια διαλέγει μπεζ απόχρωση που την ταιριάζει με baggy jeans και layering με διάφορες ζακέτες και πανωφόρια.

#3. Η Julie Sarinana επιλέγει μια σκούρα απόχρωση στις μπεζ μπότες της και προτιμάει σουέντ ύφασμα που είναι τάση και το προτιμάμε για τις μπότες μας αυτή τη σεζόν.

Tip! Προσοχή στην περιποίηση των σουέντ παπουτσιών σας. Το συγκεκριμένο δέρμα καθαρίζει πολύ δύσκολα ειδικά από λεκέδες όπως είναι το λάδι που μπορεί να το καταστρέψουν. Αν σας πέσει λάδι αγοράστε ένα ειδικό σαμπουάν για σουέντ ύφασμα και μην τρίψετε καθόλου. Το πιο πιθανό είναι πως ο λεκές θα απορροφηθεί από μόνος του. Αν όχι, τότε πολύ δύσκολα θα βρείτε τρόπο να απαλλαγείτε από αυτόν τον λεκέ.

#4. Η Tezza προτιμάει τις western μπότες της σε μπεζ απόχρωση και τις συνδυάζει με σορτς και ζακέτα σε ζαχαρί χρώμα, μια απόχρωση που είναι εξίσου αγαπητή φέτος.

#5. Η Negin Mirsalehi ποζάρει με μπεζ hiking boots και μας κάνει να θέλουμε να αντιγράψουμε ολόκληρο το look της.

#6. Η Aimee Song προτιμάει ένα πιο διαχρονικό και κλασικό σχέδιο και συγκεκριμένα φοράει τις μπεζ slouch μπότες της με την χαρακτηριστική μαύρη μύτη στο μπροστινό μέρος, μια τάση που έκανε διάσημη παγκοσμίως ο οίκος Chanel.

Διαβάστε ακόμα: O πιο stylish τρόπος για να φορέσεις το καλοκαιρινό muscle t-shirt…όλο το Φθινόπωρο! (VIDEO)

Η Negin Mirsalehi αποκαλύπτει τις 5 αγαπημένες της τάσεις για αυτόν τον χειμώνα

Τα Halloween κοστούμια που μας εντυπωσίασαν από τις αγαπημένες μας influencers!

Keywords
Τυχαία Θέματα