Υπάρχει ένα σημείο που ξεχνάτε να απλώσετε αντηλιακό -Δείτε ποιο είναι και προσέξτε την επόμενη φορά!

Πλησιάζει ο καιρός που θα βρεθείτε και πάλι στην παραλία και είμαστε σίγουρες πως είστε προετοιμασμένες. Έχετε ήδη επιλέξει το καινούριο σας μαγιό αλλά και τα αντηλιακά σας. Τόσο για το πρόσωπο όσο και για το σώμα.

Έχουν υψηλή προστασία και παράλληλα συστατικά που ενυδατώνουν το δέρμα ενώ παράλληλα έχουν αντιρυτιδική δράση. Παράλληλα εσείς που θέλετε να είστε περιποιημένες έχετε αντηλιακό προσώπου με χρώμα.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της ηλιοθεραπείας επιβάλλεται να ανανεώνετε συχνά το αντηλιακό σας και παράλληλα να μην ξεχνάτε σημεία που είναι ιδιαίτερα ευαίσθητα όπως είναι τα γόνατα, οι κλειδώσεις και το coup de pied στο σώμα αλλά και η μύτη, τα αυτιά και χείλη στο πρόσωπο.

Εκείνο όμως που παραμελείτε και πρέπει να σταματήσετε είναι τα μαλλιά και το τριχωτό της κεφαλής. Πρόκειται για δύο από τα πιο ευαίσθητα σημεία. Ειδικά αν τα μαλλιά σας είναι ξηρά και ταλαιπωρημένα αλλά και βαμμένα. Η ηλιακή ακτινοβολία προκαλεί ερεθισμούς στο τριχωτό ενώ ξεθωριάζει το χρώμα.

Υπάρχει μεγάλη περίπτωση να καεί το τριχωτό και να ξεφλουδίσει. Θα πρέπει λοιπόν να απλώνετε αντηλιακό μαλλιών σε όλη τους την επιφάνεια καθώς και στο τριχωτό, κάνοντας απαλό μασάζ. Το νεσεσέρ της παραλίας λοιπόν θα είναι πλήρες όταν πλέον υπάρχει και το συγκεκριμένο προϊόν μέσα.

Kerastase Soleil Crème UV Sublime: Ενυδατική κρέμα με βιταμίνη Ε και άρωμα γιασεμιού. Το απλώνετε σε στεγνά ή νωπά μαλλιά. Χαρίζει απαλότητα και δεν επιτρέπει το φριζάρισμα.

Phyto Plage Protective Sun Veil: Με αντιοξειδωτικά συστατικά που προστατεύουν τα μαλλιά από την ηλιακή ακτινοβολία, το χλώριο της πισίνας και το αλάτι χαρίζοντας απαλότητα και λάμψη.

Moroccanoil Protect and Prevent Spray: Προστατεύει τα μαλλιά και το τριχωτό αφήνοντας ένα απίθανο άρωμα. Παράλληλα τα ξεμπλέκει και χαρίζει το ωραιότερο beach waves hair look.

Rene Furterer Solaire Protective Summer Oil: Ένα σπρέι με αιθέρια έλαια στη σύνθεσή του που θρέφει τα μαλλιά και προστατεύουν το τριχωτό της κεφαλής.

Clarins Broad Spectrum SPF 30 Sunscreen Care Oil Spray: Λάδι σε μορφή σπρέι με υψηλό δείκτη προστασίας. Μπορείτε να το απλώστε εκτός από τα μαλλιά και στο σώμα.

Διαβάστε ακόμη:

Θέλετε τα μαλλιά της Kate Middleton; Σας αποκαλύπτουμε τα προϊόντα που χρησιμοποιεί!

H Μαρία Ηλιάκη υιοθέτησε το πιο έντονο καλοκαιρινό make up look -Δείτε πώς θα το αντιγράψετε!

Keywords
Τυχαία Θέματα