Ξέσπασε η Ελένη Ράντου: «Ευτυχώς που όλα ήταν σε ετοιμότητα»

Η επέλαση της κακοκαιρίας «Ελπίς» έχει ταλαιπωρήσει χιλιάδες συμπολίτες μας, αφού από το πρωί της Δευτέρας 24/1 ξεκίνησαν τα προβλήματα.

Από τη μία πλευρά, περίπου 5.000 αυτοκίνητα εγκλωβίστηκαν στην Αττική Οδό, με τους οδηγούς και τους συνεπιβάτες τους να περνούν το βράδυ μέσα στα αυτοκίνητα αβοήθητοι ενώ η χιονόπτωση ήταν σφοδρή. Από την άλλη, σε πολλές περιοχές της πρωτεύουσας εδώ και αρκετές ώρες τα σπίτια δεν έχουν ρεύμα και συνεπώς οι κάτοικοι καλούνται να αντιμετωπίσουν την κακοκαιρία «Ελπίς» χωρίς θέρμανση.

Η Ελένη Ράντου ανήκει στη δεύτερη κατηγορία

και έτσι η νύχτα που πέρασε ήταν εφιαλτική και για εκείνη. Με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook η γνωστή ηθοποιός ξέσπασε κατά της πολιτείας.

«Έξω αυτό και μέσα με κασκόλ και σκουφί λόγω διακοπής ρεύματος. Πάνω από 4 ώρες χωρίς φως χωρίς θέρμανση- έχουμε και άρρωστους ηλικιωμένους σπίτι- να βλέπουμε με το φακό του κινητού. Πάλι καλά ήτανε φορτισμένο. Στις 5 το πρωί λέει μια κασέτα η προγραμματισμένη αποκατάσταση.

Ευτυχώς που όλα ήταν σε ετοιμότητα. (μάλλον τις αυτόματες κασέτες πληροφοριών εννοούσαν) Ούτε την παραμονή στο σπίτι δεν μπορείτε να μας εξασφαλίσετε. Μπράβο σας! Άλλη μια φορά τα καταφέρατε υποδειγματικά», έγραψε χαρακτηριστικά η Ελένη Ράντου.

Δείτε την ανάρτηση:

Διαβάστε ακόμα:

 Υβόννη Μπόσνιακ: Εξόρμηση στα χιόνια με την 6,5 ετών κόρη της, Ελένη

 Ντορέττα Παπαδημητρίου: Παιχνίδια στο χιόνι με τους γιους της -Φωτογραφίες!

 «Εξερράγη» ο Βαγγέλης Περρής με τον Γιώργο Πατούλη: «Δεν πήρατε χαμπάρι τίποτα! Μηδέν»

Keywords
Τυχαία Θέματα