Ξεσπά η Σοφία Λεοντίτση: «Ενοχλεί πολύ το να είναι κάποιος ευτυχισμένος»

Η Σοφία Λεοντίτση εδώ και μερικές ημέρες κρατάει στην αγκαλιά της το δεύτερο παιδί της καρπό του έρωτά της με τον αγαπημένο της, Τόλη Χριστοφοράκη, και πλέουν σε πελάγη ευτυχίας! Οι δυο τους είδαν την οικογένειά τους να μεγαλώνει και πλέον χαίρονται το πρώτο διάστημα στο σπίτι μαζί με τον μωρό τους.

Η Σοφία Λεοντίτση τακτικά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς φίλους της στα social media διάφορες φωτογραφίες και βίντεο από τη νέα καθημερινότητα στο σπίτι, λαμβάνοντας

διάφορα μηνύματα. Η τραγουδίστρια αποκάλυψε πως από την ημέρα που γέννησε δέχεται προσβλητικά αρνητικά μηνύματα και αποφάσισε να δημοσιοποιήσει ένα από αυτά.

Ειδικότερα, η Σοφία Λεοντίτση έκανε ένα story με ένα χυδαίο σχόλιο που δέχτηκε από μια γυναίκα και ξέσπασε, δίνοντας τη δική της απάντηση.

«Εδώ μια άλλη κοπέλα από ένα άλλο προφίλ που είχε κάνει και έφαγε μπλοκ, είπε να κάνει άλλο ένα και να βρίσει από αυτό. Και γενικά από την ημέρα που γέννησα ξαφνικά υπάρχει τεράστιο μένος προς το πρόσωπό μου και καθημερινά σβήνω τουλάχιστον δέκα τέτοια σχόλια.

Αντιλαμβάνομαι ότι το να είναι κάποιος επιτυχημένος, ευτυχισμένος και ό,τι άλλο καλό, ενοχλεί πολύ. Σαν σμέρνες  πέφτουν πάνω σε μια γυναίκα λεχώνα κάνοντας αηδιαστικά σχόλια για να πετύχουν τι; Εγώ θα συνεχίσω να έχω άντρα, παιδιά, φίλους και ανθρώπους να αγαπώ και να με αγαπούν. Εσείς; Κρίμα», έγραψε η Σοφία Λεοντίτση στην ανάρτησή της.

Διαβάστε ακόμα:

 Κόνι Μεταξά: «Νιώθω χάλια αυτόν τον καιρό»

 GNTM: Η Βίκυ Καγιά κάνει μαθήματα πασαρέλας στα κορίτσια και το twitter την τρολάρει

 Σωτήρης Τσαφούλιας – Άννα Μενενάκου: Σπάνια βραδινή έξοδος για το ζευγάρι

Keywords
Τυχαία Θέματα