Ξεσπά η Σταματίνα Τσιμτσιλή για την Σοφία Μπεκατώρου: «Ειλικρινά ντρέπομαι…»

Το δικό της μήνυμα θέλησε να στείλει η Σταματίνα Τσιμτσιλή σχετικά με τις αποκαλύψεις που έκανε η Ολυμπιονίκης Σοφία Μπεκατώρου για την σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε σε νεαρότερη ηλικία.

Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια του Alpha έκανε ένα story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στο οποίο αναφέρθηκε σε εκείνους που σχολίασαν αρνητικά την εξομολόγηση καρδιάς της Σοφίας Μπεκατώρου.

Πιο συγκεκριμένα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή

επέλεξε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα σύντομο κείμενο. «Τι κι αν η Σοφία χρειάστηκε χρόνια για να μιλήσει ανοιχτά για ό,τι πέρασε. Κάθε άνθρωπος που σέβεται τον εαυτό του θέλει απλά να την αγκαλιάσει, να την ακούσει και να σταθεί στο πλευρό της. Να την επιβεβαιώσει ότι δεν έφταιξε κάπου και ότι δεν έκανε κάτι λάθος. Αρκεί που βρήκε θάρρος να μιλήσει.

Το “όχι” στις αρρωστημένες ορέξεις οποιουδήποτε είναι όχι. Σαφές και ξεκάθαρο. Το ότι διατυπώνεται και εκφέρεται πρέπει να είναι αρκετό» πρόσθεσε η παρουσιάστρια του Happy Day. «Ως γυναίκα και μητέρα που μεγαλώνει κορίτσια, προσπαθώ να τους εμπνεύσω τον αυτοσεβασμό και ειλικρινά ντρέπομαι με όποιον εκφράζει τη λογική των ίσων αποστάσεων. Δεν υπάρχουν ίσες αποστάσεις στην κακοποίηση, την λεκτική ή την σωματική», ήταν τα λόγια της παρουσιάστριας.

Διαβάστε περισσότερα:

Πέθανε γνωστός Έλληνας ηθοποιός

Θανάσης Ευθυμιάδης: Αψηφεί την κακοκαιρία και βγαίνει στο χιόνι φορώντας το μαγιό του (φωτό)

Σοφία Φαραζή: «Αντιμετώπισα ένα θέμα όταν γέννησα με το θέμα των κιλών…»

Keywords
Τυχαία Θέματα