Ξέρετε πως θα μετατρέψετε το πρωινό σας μακιγιάζ σε βραδινό; Εύκολα!

Το πρωί το μακιγιάζ είναι διακριτικό, δεν γίνεται διαφορετικά. Tο πιθανότερο όμως είναι μέχρι το μεσημέρι ελάχιστα προϊόντα να έχουν παραμείνει στη θέση τους.

Λίγο η μάσκαρα θα έχει τρέξει, κραγιόν στα χείλη και ρουζ ανύπαρκτα, αν δε, έχουμε και λιπαρή επιδερμίδα, δεν θέλω καν να το συζητήσω.

Οι make up artists και πάλι θα μας σώσουν. Μα τι πλάσματα είναι αυτά; Πάντα εκεί, στην πρώτη γραμμή για εμάς.

Photo by Annie Spratt on Unsplash

Δώστε βάση παρακαλώ:

Ξεκινάμε με ένα finishing spray. Ψεκάζουμε όλο το πρόσωπο και στη συνέχεια με ένα πινέλο και κυκλικές

κινήσεις απομακρύνουμε το ελάχιστο φον ντε τεν που έχει παραμείνει στην επιδερμίδα ενώ παράλληλα την ενυδατώνουμε ώστε να δεχτεί τα προιόντα που θα ακολουθήσουν.

Guerlain Météorites Pinceau

Έχουμε πάντα το αγαπημένο μας ρουζ στην τσάντα. Δεν είναι απαραίτητο να φορέσουμε το ίδιο, ένα απαλό ροζ είναι ότι καλύτερο αφού ταιριάζει σχεδόν σε όλους τους τύπους επιδερμίδας.

Too Faced Sweethearts Perfect Flush Blush Candy Glow

Δεν υπάρχει λόγος να βγάλουμε τη σκιά εφόσον φοράμε. Αν είναι ματ (θέλω να πιστεύω ότι δεν φορά καμμία από εμάς glitter πρωί-πρωί) μπορούμε να απλώσουμε μια με shimmer υφή. Τα δύο στρώματα “δένουν” πολύ καλά μεταξύ τους.

Dolce & Gabbana Perfect Mono Eyeshadow Gold Sand

Το πρωί απλώνουμε μια μάσκαρα για όγκο από τη βάση μέχρις τις άκρες των βλεφαρίδων έτσι ώστε για το βραδινό μας look να χρησιμοποιήσουμε μια κατάλληλη για μήκος την οποία εφραμόζουμε από το μέσο της βλεφαρίδας μέχρι την άκρη της.

Bobbi Brown Lash Glamour Extreme Lengthening Mascara

Τέλος, ανανεώνουμε το κραγιόν μας. Πριν από αυτό όμως απλώνουμε μία στρώση lip balm, αφού τα συστατικά του απομακρύνουν τυχόν υπολλείμματα και κάνουμε περίγραμμα με μολύβι χειλιών. Η καλύτερη υφή για βραδινό μακιγιάζ είναι η ματ γιατί παραμένει αναλλοίωτη. Αν όμως θέλουμε και λάμψη μπορούμε πάντα να απλώσουμε πάνω από το κραγιόν μας ένα διάφανο gloss με shimmer.

Estee Lauder Pure Color Envy Luminous Matte No 340

Διαβάστε ακόμη:

Το νέο άρωμα του Οίκου Maison Margiela είναι μια ανταρσία του John Galliano

Mόλις βρήκαμε το χρώμα στα μαλλιά που θέλουμε αμέσως τώρα

Keywords
Τυχαία Θέματα